O româncă pe scena hair styling-ului mondial! Romina Sabou a prezentat cele mai noi trenduri în materie de tunsori!

0

Un nou succes românesc peste hotare! După ce a câștigat premiul de cel mai bun hair stylist din lume, Romina Sabou a stabilit noile trenduri în materie de tunsori. Alături de cei mai renumiți stiliști din întreaga lume, ea a urcat pe scena celui mai important eveniment de profil care dictează moda coafurilor în fiecare sezon.

La începutul acestui an Romina Sabou a primit titlul de cel mai bun stilist din lume în cadrul competiției Haute Coiffure Francaise Trophy.

Pentru că este cea mai bună coafeză din lume, Romina are dreptul să dicteze noi trenduri în materie de hair styling. Astfel, ea a fost invitată să prezinte alături de mai mulți specialiști, noile trenduri în ceea ce privește tunsorile în sezonul toamnă-iarnă 2016-2017 în cadrul celui mai important eveniment de profil din lume.

1

Noua colecție de tunsori lansată la Paris se numește “Rupture” și a fost prezentată de către Laurent Decreton, Veronique Dumazet, Christophe Gailet, Laetitia Guenaou, Laurent Tourette și Romina Sabou. Românca ne-a dezvăluit și inspirația noii colecții:

“Fiecare dintre noi trebuie să se rupă de mediul nostru, în căutare de fericire și libertate. Haidresserul poate crea o schimbare de stil de viață pentru un bărbat sau o femeie, oferindu-le un aspect nou.”

14370164_1446011165416118_8746776070677062393_n

Este prima dată când o româncă ajunge pe scena francezilor care organizează acest concurs și stabilește noi trenduri în lumea hair stylingului. Romina ne-a vorbit în exclusivitate despre experiența ei:

“Inițial am primit o perucă de la Paris pe care trebuia să o vopsesc după placul meu, să fie naturală și în tendințele colecției. Peruca mea a fost blondă. Am lucrat foarte mult pe ea, pentru că este foarte dificil să vopsești și să coafezi peruci.

Apoi am avut un model pe care l-am vopsit cu tehnica hair contouring și pe scenă am realizat tunsoarea lungă din colecția RUPTURE. Evenimentul a avut loc duminică, iar sâmbătă toată ziua au muncit, am avut repetiții și s-a lucrat cu stres, dar a meritat.

romina2

romina3

Trebuia să tund în șapte minute și tot cu coafat în jur de 10, totul cu prezentare în limba engleză. Am realizat tunsoarea și am prezentat produsele noi Messy Cliche TechiArt de la L’Oreal. După aceea a urmat defilarea modelelor.” povestește Romina Sabou.

La show au participat stiliști membri Haute Coiffure Francaise din peste 40 de țări din întreaga lume.

romina1

“A fost o experiență extraordinară să dau și eu trendul în lume alături de ambasadorii Franței. Am fost în echipă cu ei acum și nu stylist spectator. A fost obositor, multă muncă, stres, dar cu rezultate frumoase.

Am avut emoții înainte de a intra pe scenă, dar am reușit să realizez tunsoarea repede, iar echipa Franței m-a felicitat, asta pentru că era foarte dificil să realizez tunsoarea pe păr uscat.” ne-a mai povestit Romina.

14459093_1444922022191699_681116250_n

Talentata clujeancă  este primul român membru Haute Coiffure Francaise. Ea și-a plătit taxa de membru pentru anul acesta pentru salonul ei deschis la Cluj Napoca. Nouvelle Blanche Salon International va fi inaugurat în curând.

Romina își păstrează locul printre cei mai buni stiliști din întreaga lume. În februarie 2017 ea va face parte din juriul competiției care va desemna noul finalist din lume și va da mai departe titlul pe care ea îl deține în prezent.

Mai multe imagini de la acest spectacol găsiți pe pagina Haute Coiffure Francaise

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here