O româncă a devenit cea mai frumoasă femeie din lume! Vezi cum arată tânăra!

0

Româncele au demonstrat încă odată că sunt femei frumoase. În urmă competiţiei internaţionale Miss Tourism Universe 2015, organizată în Liban, marele premiu a fost câştigat de către reprezentanta noastră,Teodora Dan. Tânăra este una dintre puţinele românce care reuşesc o asemenea performanţă.

Teodora Dan este frumoasă pictoriţă româncă care a câştigat competiţia internaţională de frumuseţe Miss Tourism Universe 2015 din Liban, oirganizată la 20 septembrie în Beirut – Liban.

Câştigătoarea a impresionat pe toată lumea cu calităţile ei fiyice. Are nişte dimensiuni de invidiat. La cei 23 de ani, teodoră măsoară 1.73 m înălţime şi are dimensiunile unui fotomodel, 92-63-92. Este născută în Craiova, dar locuieşte în acest moment în Bucureşti.

teodora dan concurs frumusete liban

Teodora a absolvit Facultatea de Arte, este pasionată de modeling, pictură, design vestimentar şi călătorii.

“Sunt extrem de fericită că am reuşit să aduc titlul Miss Tourism Universe 2015 în România, fiind prima dată când această competiţie este câştigată de către o reprezentantă a ţării noastre. Aş dori să le mulţumesc tuturor românilor care au fost alături de mine pe tot parcursul competiţiei, tuturor celor care m-au susţinut”, a declarat Teodora Dan.

teodora dan concurs frumusete liban

vezi articolul pe click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here