Home / Cluj / O româncă a câștigat concursul Miss Global Charity Queen 2017! Tânăra din Cluj a participat până acum la mai multe competiții de frumusețe

O româncă a câștigat concursul Miss Global Charity Queen 2017! Tânăra din Cluj a participat până acum la mai multe competiții de frumusețe

Clujeanca Eliza Ancău este marea câștigătoare a concursului Miss Global Charity Queen 2017! Tânăra a reprezentat România în finala prestigioasei competiții care s-a desfășurat în Taiwan. Întregul show a fost transmis live pe pagina de Facebook a evenimentului.

Eliza Ancău se află în Taiwan de câteva zile, acolo unde s-a pregătit intens pentru finala concursului Global Charity Queen, eveniment ce a avut loc astăzi într-un cadru extrem de elegant. Alături de cele mai frumoase femei din lume a defilat și clujeanca noastră, purtând ținutele create special pentru ea de către designeri români.

Obișnuită cu scena, Eliza a făcut față cu brio tuturor provocărilor din cadrul competiției, astfel că la final a fost declarată marea câștigătoare a titlului Miss Global Charity Queen 2017!

Eliza Ancău are 26 de ani și are o carieră în lumea modei de mai mult timp. De câțiva ani ea excelează la agenția Euromodels, fiind coordonată de cunoscuta Lili Mihacea.

Tânăra din Cluj-Napoca a mai reprezentat România și la alte concursuri de frumusețe importante, a câștigat mai multe titluri onorabile și este cunoscută pentru prezentările de modă și shooting-urile publicitare la care a luat parte de-alungul carierei sale. De asemenea, Eliza a lucrat și în televiziune, acumulând experiență suficientă și în acest domeniu.

About paginadelifestyle

Check Also

Câștigă un set de produse de protecție solară pentru tine și familia ta!

Pentru că suntem în sezonul vacanțelor, împreună cu prietenii de la Farmec ne-am gândit să ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.