O româncă a câștigat concursul Miss Global Charity Queen 2017! Tânăra din Cluj a participat până acum la mai multe competiții de frumusețe

0

Clujeanca Eliza Ancău este marea câștigătoare a concursului Miss Global Charity Queen 2017! Tânăra a reprezentat România în finala prestigioasei competiții care s-a desfășurat în Taiwan. Întregul show a fost transmis live pe pagina de Facebook a evenimentului.

Eliza Ancău se află în Taiwan de câteva zile, acolo unde s-a pregătit intens pentru finala concursului Global Charity Queen, eveniment ce a avut loc astăzi într-un cadru extrem de elegant. Alături de cele mai frumoase femei din lume a defilat și clujeanca noastră, purtând ținutele create special pentru ea de către designeri români.

Obișnuită cu scena, Eliza a făcut față cu brio tuturor provocărilor din cadrul competiției, astfel că la final a fost declarată marea câștigătoare a titlului Miss Global Charity Queen 2017!

Eliza Ancău are 26 de ani și are o carieră în lumea modei de mai mult timp. De câțiva ani ea excelează la agenția Euromodels, fiind coordonată de cunoscuta Lili Mihacea.

Tânăra din Cluj-Napoca a mai reprezentat România și la alte concursuri de frumusețe importante, a câștigat mai multe titluri onorabile și este cunoscută pentru prezentările de modă și shooting-urile publicitare la care a luat parte de-alungul carierei sale. De asemenea, Eliza a lucrat și în televiziune, acumulând experiență suficientă și în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here