O nouă identitate vizuală și creativă
pentru Cinema Victoria

0

Cinema Victoria, unul dintre cinematografele de reper din Cluj-Napoca, are acum o nouă identitate vizuală și creativă, inițiată din dorința de a crea o punte între istoria acestui loc și noutatea modului în care comunicăm în prezent. 

Inaugurat în perioada interbelică, în 1927, sub numele de Cinema Royal, cunoscut ulterior și ca Popular, cinematograful a devenit Victoriaîn 1964 și se apropie cu pași repezi de centenar. Este parte din rețeaua prestigioasă de cinematografe europene Europa Cinemas.

Noul concept creativ a pornit de la geometria ecranului de cinema, care se schimbă în funcție de locul pe care spectatorii îl ocupă în sală și culorile care trezesc anumite emoții, la fel ca și filmele. Este o comunicare vizuală mai aproape de experiențele pe care spectatorii le au în fața marelui ecran, și care va pune mai bine în valoare programul de filme și evenimentele speciale.

Sub noua viziune a fost reinterpretat și logo-ul cinematografului, printr-o stilizare a celui existent în anii ‘70.

Deschis de luni până duminică, Cinema Victoria difuzează avanpremiere speciale și cele mai așteptate premiere ale fiecărei săptămâni, alături de filme în proiecție unică în cadrul evenimentelor Cinemateca TIFF, proiecții săptămânale de film documentar în cadrul secțiunii DocArt și proiecții pentru copii și toată familia în weekend – sâmbăta sunt două proiecții de la ora 11:00 și ora 13:00, iar duminica de la ora 13:00. Cinema Victoria are 286 de locuri.

Biletele se pot cumpăra online de pe site sau de la casieria cinematografului – https://www.cinemavictoria.ro/ . Elevii, studenții, seniorii și persoanele cu handicap mediu sau ușor beneficiază de reduceri.

Cinema Victoria este sprijinit de Europa Cinemas și Centrul Național al Cinematografiei (CNC) .

Program: 

Luni-Vineri: 15:00 – 22:00

Sâmbătă: 10:30 – 23:00

Duminică: 12:30 – 23:00