Home / Cluj / O gelaterie din Cluj, singura din țară care vinde înghețată pentru câini! Stăpânii lor pot gusta sortimente inedite, preparate în Italia

O gelaterie din Cluj, singura din țară care vinde înghețată pentru câini! Stăpânii lor pot gusta sortimente inedite, preparate în Italia

Pe căldurile acestea până și câinii au nevoie de un desert răcoros! O gelaterie din Cluj s-a gândit să aducă în România și înghețata pentru câini. Astfel, nu doar stăpânii se pot delecta cu aceste bunătăți, ci și animalele acestora.

“Nu a fost câine care să nu mănânce înghețată!”

Înghețata pentru câini a devenit extrem de căutată și în Cluj-Napoca. La Gelateria Beldi din incinta Platinia Shopping Center stăpânii vin cu patrupedele la înghețată, în familie. Câinii sunt serviți cu un desert răcoros cu diferite arome.

“S-au făcut studii ca această înghețată să fie potrivită pentru câini. Este făcută din ingrediente natrurale, mai precis fructe și legume și , ce este mai important, nu conține zahăr. Momentan avem două sortimente de înghețată la gelaterie, dar vom aduce și mai multe. 

Înghețata cu morcovi, banane, iaurt și miere este preferata patrupedelor. În plus, în loc de băț este puțină carne, ceea ce o face mai atractivă pentru ei și în același timp ajută la curățarea danturii acestora.” spune Adrian Vieru, managerul gelateriei Beldi.

Câinii sunt extrem de fericiți când ajung la gelaterie. Locația este printre puținele care îi lasă să intre împreună cu stăpânii lor și să stea la aceeași masă. “Venim cel puțin odată pe săptămână aici. Îi place foarte mult înghețata și dacă este cuminte îi cumpărăm și pentru acasă. “spune o clientă.

Înghețata pentru căței vine direct din Italia. Costă 10 lei și este extrem de gustoasă, spun cei care îi văd pe animale savurând-o. Gelateria din Cluj este singura din țară care vinde acest produs.

În timp ce animalele își servesc desertul, stăpânii pot încerca diverse sortimente inedite de înghețată care nu se găsesc în țara noastra.

” Am venit cu ceva nou pe piața clujeană: înghețata de spirulină. Este făcută din alge marine, de aceea are culoarea albastră și foarte bună la gust. Pentru copii nu o recomandăm seara pentru că le dă prea multă energie, în rest este cel mai bine vândut sortiment. “ ne-a mai declarat Adrian Vieru.

Pe lângă înghețată, gelateria Beldi oferă și alte bunătăți precum limonade în combinații interesante, prăjituri și o cafea specială.

 

 

 

About paginadelifestyle

Check Also

Street FOOD Festival Cluj – 140.000 de gurmanzi fericiți

A treia ediție de Street FOOD Festival Cluj-Napoca s-a încheiat cu un nou record. Peste ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.