Home / Media / O fostă concurentă de la BRAVO, AI STIL! va prezenta o emisiune la Kanal D

O fostă concurentă de la BRAVO, AI STIL! va prezenta o emisiune la Kanal D

Chiar dacă nu a reușit să câștige marele premiu de la primul sezon Bravo, ai stil!, Cristina Mihaela a câștigat un loc în echipa Kanal D. Astfel, frumoasa tânără va prezenta o nouă emisiune care va intra în grila postului de la mijlocul lunii aprilie.

Emisiunea pe care o va prezenta Cristina Mihaela se numește “Bravo, ai stil! Panorama”. Show-ul își propune să le prezinte telespectatorilor poveștile nedescoperite în timpul celei mai provocatoare competiții de fashion.

“Bravo,ai stil! Panorama” s-a nascut din nevoia foarte clara a publicului de a afla si mai multe despre ce se intampla la “Bravo, ai stil!”. Acest show, un adevarat fenoment in Romania, a nascut o multime de polemici pe retelele de socializare, sunt foarte multi oameni interesati de viata concurentelor, de relatiile care s-au stabilit intre ele pe parcursul competitiei, de calitatile lor reale, dar si de strategiile fetelor in incercarea de a-i impresiona pe jurati si de a-si atrage simpatia publicului si, implicit, voturile celor care le privesc zi de zi.

Sunt onorata sa fiu moderatoarea “Bravo, ai stil! Panorama”, imi doresc sa cresc, sa invat foarte multe lucruri din aceasta lume fascinanta a televiziunii”, a spus Cristina Mihaela.

Incepand din 17 aprilie, a doua zi de Paste, de la ora 10:30, telespectatorii Kanal D vor putea viziona „Bravo, ai stil! Panorama”, o emisiune care isi propune sa le arate tot ceea ce nu s-a vazut in show-ul care a devenit un fenomen in Romania. Moderatoarea emisiunii este Cristina Mihaela, una dintre finalistele primului sezon ”Bravo, ai stil!”.

In emisiunea ce se va difuza in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10:30, vor fi dezbatute alaturi de eliminatele de la „Bravo, ai stil!”, detalii ce nu au fost facute publice pana acum, dar si modul in care acest show le-a schimbat viata concurentelor.

Cele mai neasteptate dezvaluri de culise, intamplari necunoscute publicului vor fi aduse in fata telespectatorilor in „Bravo, ai stil! Panorama”, astfel incat acestia sa isi faca o imagine de ansamblu si sa isi formeze o parere cat mai obiectiva asupra mecanismelor competitiei si a relatiilor dintre concurente.

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Vladimir Draghia si gestul nobil care a cucerit o tara intreaga!

Vladimir Draghia a impresionat aseara o tara intreaga, in ultima Arena Exatlon, dupa castigarea concursului ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.