O cutie de trandafiri, marca The Million Roses, cadoul ideal în luna iubirii! FOTO

0

Persoana iubita merita un cadou special in luna iubirii! De Valentine’s Day sau de Dragobete, in loc de cadouri pompoase si dulciuri, alege sa-i oferi o cutie de trandafiri si sigur nu vei da gres! Este darul ideal pentru orice femeie!

Femeile adora florile! Daca vreti sa le surprindeti in aceste zile cu un aranjament spectaculos, alegeti o cutie de trandafiri de la The Million Roses. Acest brand a adus in Romania de ceva vreme conceptul de “flori la cutie” iar acestea, mai mult ca niciodata, sunt perfecte pentru a fi daruite!

Trandafirii sunt simbolul romantismului! Astfel, va puteti exprima iubirea cu o cutie de trandafiri rosii, in culoarea pasiunii! Daca preferati ceva mai extravagant, optati pentru trandafirii albastrii. Arata foarte bine si sigur va reprezenta un cadou deosebit.

La The Million Roses veti gasi cutii de toate marimile: incepand de la simpaticele cutiute mici, pana la cele imense, in care incap peste 150 de fire de trandafiri.

Daca va considerati mai romantici de atat, pe langa trandafiri puteti cumpara si un urs pufos, aproape de marimea partenerei! Sunt foarte simpatici si oricine se bucura de ei! In plus, o cutie de trandafiri merge mana in mana cu o sticla de sampanie pe care o puteti savura impreuna, la o cina romantica, sau cu o cutie de bomboane/ciocolata.

GALERIE FOTO:

Fotografii realizate la The Million Roses Cluj Napoca

Adresa: str.Regele Feridinand nr.21

Pentru comenzi puteti suna la nr. de tel: 0756517121

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here