O artistă de la noi, îndrăgostită de Justin Bieber! Ce a făcut de dragul lui

0
40

Cantareata Yamira a profitat la maxim de calatoria din Paris, care a reprezentat cea de-a doua luna de miere, unde a filmat si un videoclip pentru noul ei cover al piesei David Guetta ft. Justin Bieber – “2U”. Artista este indragostita de artistul canadian!

Cadrele au fost filmate in Paris, mai exact la Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Gradinile si Palatul Versailles, Turnul Montparnasee, Chateau Chantilly, si Chateau du Montvillargenne, iar artista arata intr-o forma de zile mari.

“Sunt o romantica incurabila si imi plac desigur toate piesele de dragoste. Am ales sa incep anul 2018 cu un cover al piesei David Guetta ft Justin Bieber – 2U. Il admir foarte mult pe Justin Bieber. Este una din piesele mele preferate de anul trecut. De asemenea am si un videoclip de tip vacanta, ce l-am filmat in a doua luna de miere la Paris. Locatiile de filmare sunt: Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Gradinile si Palatul Versailles, Turnul Montparnasee, Chateau Chantilly, Chateau du Montvillargenne. O sa va placa cu siguranta!”, ne-a declarat Yamira.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here