O actriţă va prezenta show-ul lui Bendeac la Antena1!

0

Show-ul lui Bendeac revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei!”! Sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, următoarele ediţii nu sunt lipsite de noutăţi, iar printre surprizele pe care Mihai Bendeac le-a pregătit se numără şi un nou prezentator.

Actriţa Anca Dinicu îi va întâmpina pe telespectatori în fiecare seară de miercuri, de la 20:30, cu un adevărat regal de comedie, gândit până în cele mai mici detalii de Mihai Bendeac şi interpretat de către acesta, alături de echipa sa de actori.

Anca Dinicu a avut parte de o surpriză de proporţii atunci când Mihai Bendeac i-a propus rolul. „Am primit propunerea în timpul unei şedinţe de redacţie. În cadrul emisiunii mi s-a oferit posibilitatea de a interpreta mai multe tipologii de personaje, iar acest lucru pentru mine a constituit o miză foarte puternică. În ceea ce priveşte rolul de prezentatoare, cred că m-a ghidat o inconştienţă pe care acum pot să o numesc intuiţie. Era ceva total nou pentru mine şi extrem de provocator. Pentru că am încredere în Mihai Bendeac, m-am aventurat şi am zis că trebuie să fac şi asta”, a mărturisit actriţa.

Anca Dinicu

mai mult pe evzmonden.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here