Home / Life / Nu ai insprație de Crăciun? Iată ce poți oferi cadou Secret Santa!
Foto: Pixabay.com

Nu ai insprație de Crăciun? Iată ce poți oferi cadou Secret Santa!

De ceva vreme am adoptat și noi ideea de a face cadouri de Crăciun, sub emblema de cadou secret Santa. SS, așa cum mai este el denumit prin prescurtare, a devenit un joc amuzant și deosebit, care îi prinde în mreje chiar și pe cei mai sceptici dintre oameni. În definitiv, a face și a primi cadouri face parte din spiritul Crăciunului, așa că am putea spune că în această perioada totul este permis, în limite firești și de bun simț, fireste.

Ce cadouri poți oferi colegilor atunci când ești Secret Santa?

Căni personalizate. Atunci când lucrezi într-un birou, cadourile trebuie să respecte un anumit cod, poate ușor nescris. Nu pot achiziționa chiar orice, iar raționamentele sunt lesne de înțeles. Pentru că vorbim despre colegi de serviciu, relațiile se manifestă doar la acest nivel, drept pentru care va fi necesar un cadou Secret Santa simbolic, care să fie pe placul partenerului. În plus, de multe ori jocul impune și o limitare a bugetului, drept pentru care o cană personalizată poate fi o soluție dintre cele mai potrivite. Cană poate avea un mesaj drăguț sau o imagine care să îi placă persoanei care va primi cadoul. La modă în ultima perioada sunt cănile care aduc cu ele mesaje motivaționale, sau chiar embleme ale unor lucruri preferate de către participanți. Echipa de fotbal preferată, melodia preferată, sau de ce nu o fotografie, acestea sunt doar câteva idei prin care o simplă cană se poate transformă într-o cană personalizată gata de a fi daruita.

Cizmulițe personalizate. Dacă e Crăciun, nu pot lipsi din peisaj ghetuțele personalizate, cu imaginea Moșului. Ideea este foarte bună deoarece aceste cizme personalizate chiar pot găzdui cadouri de mici dimensiuni, dar sunt și un obiect decorativ cu adevărat drăguț. Cui nu i-ar plăcea să aibă la serviciu propria cizmuliță în care să aștepte cadouri?

Decorațiuni de perete. Dintotdeauna decorațiunile de acest tip au fost plăcute tuturor, însă în ultimii ani, o dată cu o explozie de creativitate, a venit și o explozie de cerințe în acest sens. Personalizabile cu mesaje sau cu imagini, pictate sau imprimate. Aceste decorațiuni sunt o amintire memorabilă, un obiect de decor elegant și un cadou foarte reușit și util. Mesajele specifice Crăciunului pot fi așternute pe plăcute de lemn, iar mai apoi acestea pot fi agățate în birou sau chiar acasă, în funcție de preferinte.

Rame foto. Ramele foto sunt probabil cele mai utilizate cadouri de Crăciun, și facem referire aici și la ceea ce presupune un cadou Secret Santa. Ramele pot fi folosite atât în scop personal, dar pot fi utilizate pentru a găzdui și fotografii cu colegii, astfel încât să rămână la birou. Ramele foto sunt utile și eficiente, sunt folositoare și pot fi utilizate în tot timpul anului, lucruri care le conferă un loc binemeritat pe podiumul celor mai utilizate idei de cadouri.

Suporturile pentru șervețele, globurile personalizate, prosoapele personalizate, steagurile sau figurinele tematice, acestea sunt alte idei care pot deservi cu succes scopul de a oferi un cadou deosebit persoanei pe care ai ales-o din urnă pentru Secret Santa. Iar ideile sunt nemarginite.

Important este în această perioada să înțelegem că de fapt distracția, amuzamentul și faptul că ne gândim unii la ceilalți ar trebui să primeze. Crăciunul nu este doar un motiv de a oferi cadouri celor dragi sau familiei, ci și colegilor de serviciu, prietenilor și, de ce nu, chiar și colaboratorilor sau partenerilor de afaceri.

Ideile ne sunt la îndemână, iar tot ceea ce avem de făcut este să petrecem puțin timp să ne documentăm cu privire la ce le-ar plăcea celorlalți să primească, pentru că în definitiv Secret Santa înseamnă că și noi, la rândul nostru suntem luați în vizor.

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Top 5 cadouri pentru barbati de la GadgetWorld.ro

Esti in cautare de cadouri pentru barbati si te-ai gandit sa colinzi magazinele in lung ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.