Nu ai gasit inca locatia pentru nunta perfecta? Seva Events iti vine in ajutor!

0

Planificarea unei nunti nu este o sarcina deloc simpla. sunt foarte multe lucruri de pus la punct, rochia de mireasa trebuie sa fie impecabila, restaurantul sa fie suficient de spatios pentru toti invitatii, meniul sa fie impecabil, cu alte cuvinte totul trebuie pus la punct din timp, de la alegerea bisericii pana la alegerea fotografului.

Locatia desfasurarii petrecerii de nunta este foarte importanta. In Ploiesti, in apropiere de Buzau, exista o locatie de nunta Seva Events foarte  bine pusa la punct.

 Oferta restaurantului Seva Events pentru cea mai frumoasa petrecere de nunta

Inainte de a alege restaurantul pentru desfasurarea petrecerii de nunta, mirii trebuie sa se intereseze de ceea ce ofera respectivul restaurant, de modul in care sunt amenajate mesele, de spatiul de dans, de meniul oferit, de stilul in care este amenajat, de capacitate, iar lista poate continua.

Ce ofera restaurantul Seva Events? Doua saloane decorate in stil romantic, special gandite pentru dorintele mirilor. De asemenea, aceste saloane ofera posibilitatea alegerii aranjamentelor florale adaptate dupa preferintele fiecarui cuplu in parte, dar si tacamurile, vesela si accesoriile de care au nevoie invitatii la masa.

Locatia este foarte accesibila, se poate ajunge foarte usor cu autoturismul personal sau cu taxi din Ploiesti, managerul restaurantului va ajuta mirii si ii va indruma pe toata durata organizarii nuntii, personalul va oferi si o degustare in urma careia se poate adapta meniul in functie de preferintele clientilor.

Salonul mic vs. salonul mare al restaurantului Seva Events

Mirii care au de organizat o nunta mare, ca in povesti, cu multi invitati, trebuie sa aleaga salonul mare pentru ca este foarte spatios, suficient pentru toate rudele, prietenii si cunoscutii. Locatia grandioasa este decorata intr-un stil foarte frumos si curat, astfel incat mirii sa poata da viata unei atmosfere speciale.

CITESTE SI: Motive pentru cumpărarea unui grill cu rocă vulcanică

Decorul este permisiv si permite acestora sa completeze cu orice culoare isi doresc. In salonul mare, mirii vor gasi suficient loc pentru candy bar, pentru instalarea unui proiector, pentru o fantana de ciocolata, dar si pentru aranjamente complexe.

Salonul mic este mai degraba potrivit pentru mirii care doresc un spatiu intim pentru invitati, un spatiu de dimensiuni reduse unde pot impartasi momente unice, memorabile cu acestia, unde isi pot crea o atmosfera de neuitat, unde toata lumea sa se simta bine.

Fiind decorat intr-un stil curat si cu tente retro-romantice, acest salon permite mirilor sa se joace cu nuantele, sa isi stabileasca principalele aranjamente, sa aduca un cake bar, o cabina foto, chiar si o fantana de ciocolata.

In concluzie, pentru mirii care nu au gasit inca locatia perfecta pentru nunta lor, pentru cei care inca sunt in cautarea unui restaurant care sa le ofere toate conditiile necesare pentru a-si satisface invitatii, pentru a crea amintiri de vis, cu siguranta restaurantul Seva Events se va dovedi ideal.

Cu un meniu foarte variat, cu un aspect curat si ingrijit, cu o capacitate suficient de mare, Seva Events raspunde cerintelor si exigentelor tuturor clientilor.