Nou! Papioane din lemn şi de sticlă!

1

Bărbaţii care vor să fie în trend sezonul acesta trebuie să ştie asta! Au apărut papioanele din lemn şi de sticlă!Acestea se pot găsi deja la magazinele Papionette.

Aceste papioane fac parte din două noi colecţii lansate de Papionette. Este vorba despre Wood Bow Tie şi Flexi Bow Tie. Accesoriile realizate din lemn de plop şi plexi glass pot fi personalizate cu modelul dorit de client. Partea din mijloc, care este compusă din material textil, poate fi aleasă din sute de materiale de toate culorile şi designul preferat.De asemenea, papioanele pot fi executate în orice dimensiune, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Preţul acestor papioane neconvenţionale este foarte accesibil. La doar 69, 99 puteţi să vă achiziţionaţi un accesoriu cu totul deosebit. V-am făcut curioşi? Atunci daţi un search pe net, pentru că le puteţi găsi pe site-ul oficial al magazinului.

1 COMENTARIU

  1. Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un reazilator este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here