Nou început de an – mai călduros cu costumele din catifea semnate Ramona Badescu Exclusive

0

Deși febra ce a definit perioada sărbătorilor de iarnă s-a atenuat, interesul pentru ce semnalează o prezență feminină deosebită încă se menține. Cu atât mai mult în noul an dorința femeilor este de a reuși mai bine în ceea ce privește completarea garderobei pentru fiecare sezon, de a fi în trend depunând un minimum de efort.

Pentru că lunile de iarnă sunt destul de răcoroase, atenția va cădea la acest început de an spre acele opțiuni care asigură deopotrivă un confort optim și echilibrul estetic dorit. De departe un concept care a stârnit atenția reprezentantelor feminine este cel al costumului din două piese, ce are la bază catifeaua, disponibil într-o varietate de modele pe RamonaBadescuExclusive.ro.

Catifeaua, la putere în moda feminină în 2020

Despre catifea se spune că este țesătura reginelor și pe bună dreptate. Ce poate egala aspectul deosebit al acestui material? Este în mod definitoriu simbolul nobilității, al feminității și eleganței. Este genul de material care te convinge să îl alegi în multiple contexte vestimentare, cu promisiunea că nicidecum nu va reprezenta un compromis vizavi de imaginea afișată în societate.

Deosebit de versatil, materialul permite și o varietate de combinații vestimentare. Spre exemplu, pantalonii de la costumele propuse de Ramona Bădescu permit o astfel de asortare, de preferat în combinație cu articole din piele sau blană. Pentru cele cu gusturi mai sofisticate, un costum din catifea plisată poate fi o idee excelentă de outfit.

Se regăsește un astfel de model în colecția actuală de la Ramona Bădescu, într-un croi lejer și totodată elegant, ideal deci pentru o stimula buna dispoziție, fără a influența însă partea de estetică.

E crucial, indiferent de stil și gusturi, ca hainele să fie alese în mărimea corectă – întotdeauna! Cele dornice să iasă în evidență în această iarnă cu ajutorul unui costum din catifea în două piese ce stau sub semnătura brandului menționat îl pot comanda aici. Bineînțeles că nu va impune nimeni o limită de produse ce pot fi comandate. Astfel, orice încântă retina poate fi adăugat în coșul de produse și achiziționate. Citirea în prealabil despre caracteristicile unor astfel de articole vestimentare e un pas necesar, pentru a ști exact cum se vor prezenta în realitate acestea.

Ținutele din catifea, favorite de sezon

Orice reprezentantă feminină care dorește să debuteze cu apariții captivante în acest nou început de an va miza pe catifea. Acolo unde dorința este de a o asocia cu accesorii impunătoare pentru a o evidenția, bijuteriile supradimensionate pot fi o soluție. Alți factori ce pot influența imaginea finală a unei ținute ce are la bază catifeaua sunt încălțămintea aleasă, dar și accesorii de tipul eșarfei, ochelarilor etc.

Cu un dram de creativitate și deschidere spre sugestiile designerilor, orice femeie poate să radieze în noul an, începând chiar cu lunile reci, având ca aliată principală mult îndrăgita catifea. Pe Ramonabadescuexclusive.ro pot fi vizualizate și comandate modelele favorite, la prețuri echilibrate.