Noi tendințe în manichiură pentru toamnă-iarnă! Vezi ce nuanțe se poartă pe unghii sezonul acesta

0

Sezonul rece vine cu noi trenduri în materie de manichiură! Specialiștii vin cu recomandări în ceea ce privește nuanțele de ojă și modelele care se poartă pe unghii în această toamnă/iarnă. Nail Art Professionals a lansat chiar și o colecție nouă pentru anotimpurile reci. 

Toamna ne duce cu gândul la culori reci și calde în același timp. În sezonul rece poți opta pentru o paletă largă de culori, dar în fiecare an există câteva nuanțe-vedetă! Pentru 2018 Nail Art Professionals propune o colecție de oje semipermanente în culorile sezonului!

Colecția “Savage” conține șase nuanțe pline de strălucire. Argintiu, auriu, roșu, albastru sau mov…toate sunt în trend toamna și iarna aceasta, așa că indiferent de ce vei alege, vei ieși în evidență!

Dacă nu ești adepta nuanțelor strălucitoare, dar îți dorești o manichiură cu totul specială în acest sezon rece, specialiștii de la Nail Art Exclusive Studio îți propun o mulțime de alte modele.

De exemplu poți opta pentru nuanțe reci, aplicate simplist pe unghiile tale. Gri-urile sunt în mare vogă, dar nici banalul roșu nu iese din tendințe. Dacă ești însă mai îndrăzneață poți încerca ceva mai mult.

Aplicațiile de accesorii inedite, pietre, folii argintii sau aurii, picturi elegante, sau chiar animal print, toate pot fi realizate pe unghiile tale în acest sezon! Pentru a alege stilul care ți se potrivește și pentru mai multă inspirație noi îți recomandăm să vizitezi și paginile Nail Art Professionals și Nail Art Exclusive Studio, acolo unde specialiștii postează zilnic toate noutățile care apar în acest domeniu!

Îți dorești o manichiură în trend? Vino la saloanele Nail Art Exclusive Studio din Cluj-Napoca și Târgu Mureș!

Pentru mai multe informații despre servicii și produse accesează: www.nailartprofessionals.ro