Home / Beauty / NO MAKEUP MAKEUP, cel mai cool trend în lumea beauty! Vezi cum se realizează un astfel de machiaj! VIDEO

NO MAKEUP MAKEUP, cel mai cool trend în lumea beauty! Vezi cum se realizează un astfel de machiaj! VIDEO

Machiajul “fără machiaj” este cea mai tare găselniță a pasionatelor de beauty. Probabil cel mai cool trend de pe internet este NO MAKEUP MAKEUP. Practic, ai nevoie de câteva produse de machiaj pentru a-ți realiza un make up care să-ți scoată în evidență trăsăturile într-un mod cât se poate de natural. 

Dacă nu ai un ten perfect, îl poți înfrumuseța cu ajutor produselor de machiaj. Specialiștii din lumea beauty recomandă “no makeup makeup” pentru purtarea zilnică. Astfel, tenul tău va arăta cât se poate de natural, cu un minim de machiaj.

Pentru a realiza un astfel de machiaj ai nevoie de câteva produse basic. Începe cu o curățare și hidratare în profunzime a tenului. Poți folosi o apă micelară sau un spray cu apă termală pentru a-ți reîmprospăta fața. Aplică apoi o bază de machiaj și fondul de ten de uz zilnic. Cu ajutorul unui corector și anticearcăn vei reuși să îți ascunzi imperfecțiunile, iar o cremă colorată te va ajuta să îți “sculptezi” fața, realizând ușoare umbre de blush. Se mai adaugă puțin iluminator, un rimel și accentuarea sprâncenelor cu o culoare naturală. Gata! Acum ești pregătită să ieși din casă!

Vezi tutorialul beauty vloggerului Laura Lee!

About paginadelifestyle

Check Also

Produse de frumusețe multifuncționale

Sunetem în sezonul vacanțelor și toată lumea se gândește la bagaje înainte de plecare. Dacă ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.