NEW YORKER deschide un nou magazin in Colosseum Mall Bucuresti

0

Brandul international de moda NEW YORKER sarbatoreste joi, 24 martie 2022, deschiderea unui nou magazin in Colosseum Mall Bucuresti.

Este filiala cu numarul 50 in Romania si in acelasi timp a noua in Bucuresti. In noul magazin din Shopping Center Colosseum NEW YORKER va prezenta pe aproximativ 1.100 m² suprafata de vanzare cele mai actuale trenduri in moda. Colectiile pentru Femei si Barbati se compun din marcile proprii: FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU si CENSORED, precum si o gama larga de accesorii.

NEW YORKER a pregatit clientilor pentru ziua deschiderii Colectia de Primavara 2022, precum si o oferta speciala: 25 RON reducere la cumparaturi de minim 130 RON si 50 RON reducere la cumparaturi de minim 250 RON, in perioada 24.03.2022 – 27.03.2022. In plus, primii 50 de vizitatori primesc in ziua deschiderii un voucher cadou in valoare de 50 RON.

COLECTIA NEW YORKER PRIMAVARA 2022

Lookuri relaxate si culori atragatoare – adio IARNA, bun venit PRIMAVARA! Nu doar zilele devin mai luminoase, ci si garderoba noastra infloreste in culori proaspete. Culoarea primaverii este verdele crud si se regaseste in aproape toate articolele. Bluzele casual si pantalonii largi nu sunt doar articole cool ci si foarte comode. Chiar si romanticii vor fi multumiti in aceasta primavara. Printurile florale, culorile sorbet, detaliile precum volanase, dantele, elemente plisate, incretiri, vor face senzatie pe siluetele feminine. 

In acelasi timp piesele clasice si seturile vor fi ideale pentru primele zile insorite. Din piesele de rezistenta ale sezonului nu trebuie sa lipseasca nici articolele ce contin mesaje. Accesoriile satinate si multicolore imbogatesc fiecare outfit si il fac sa atraga toate privirile.