Naked Cherry, cea mai vândută paletă de make up în acest sezon! Cum arată machiajele realizate cu aceste nuanțe de toamnă

0

De când a apărut pe piață, paleta Naked Cherry a cucerit toate pasionatele de machiaj. Noile nuanțe de toamnă pe care le propun cei de la Urban Decay sunt pe placul tuturor, iar produsul lor a devenit unul dintre cele mai vândute din acest sezon.

Urban Decay este un nume important in industria cosmeticelor datorită paletelor numite Naked, care conțin farduri de ochi în nuanțe neutre, potrivite pentru orice ocazie.

Primul produs marca Urban Decay Naked Palette a fost lansat cu 8 ani în urmă, iar de atunci brandul a lansat mai multe produse asemănătoare, precum Naked 2, Naked 3, Naked 4 și Naked 5, sau Naked Heat care conțin culori neutre, potrivite pentru un machiaj clasic dar și culori puternice, inspirate din prezentările de modă.

Noul produs Urban Decay numit The Naked Cherry Palette este alcătuit din 12 nuanțe de farduri de ochi. Primele șase culori sunt potrivite pentru un machiaj natural de zi, iar celelalte șase sunt potrivite pentru un machiaj de seară, dar acestea pot fi și combinate pentru obținerea unui look unic. Primele șase farduri sunt în nuanțe de crem, roz și portocaliu iar cele potrivite pentru un look de seară sunt în nuanțe de roz închis, maro și vișiniu.

Ambalajul acestui produs este diferit față de celălalte produse Naked, deoarece, pe lângă logo-ul brandului, aici apar și 12 cireșe în nuanțele culorilor din paletă. Naked Cherry Palette a ajuns rapid la inimile iubitoarelor de produse cosmetice și de la lansare până acum, aceasta a devenit una dintre cele mai bine vândute palete de machiaj din lume. În România produsele Urban Decay se găsesc în orice magazin Sephora sau online pe www.sephora.ro

Pasionatele de machiaj și specialiștii din întreaga lume au realizat look-uri spectaculoase cu această paletă de farduri. Iată câteva idei pentru machiajele tale din această toamnă!

https://www.instagram.com/p/BpuO9Kvneih/

https://www.instagram.com/p/BpsSvlWHJcD/

https://www.instagram.com/p/BpqF6KcHWiS/

https://www.instagram.com/p/Bp3SwDunftu/

https://www.instagram.com/p/Bp3DP2fnJ-Y/

https://www.instagram.com/p/Bpxo6RhhFDF/