Muzica retro răsună în weekend la Sala Polivalentă Cluj! Mii de oameni și-au cumpărat bilete pentru petrecere

0

În acest weekend Thomas Anders & Modern Talking Band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan vor urca pe scenă, în cadrul celei de-a treia ediții Discoteca ’80 Cluj-Napoca, care va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, la BTarena – Sala Polivalentă.

„Evenimentul este aproape sold-out. Ne bucurăm mult că fanii Discoteca ’80 Cluj sunt atât de fideli – vin și revin la concert mii de oameni din toate colțurile țării și din străinătate. De altfel, în acest an îi așteaptă un show de o mult mai mare anvergură – din punct de vedere al efectelor vizuale, al efectelor speciale și al sonorizării.”, declară Levente Sánta, directorul Discoteca ’80 Cluj.

Evenimentul va începe la ora 19:00, însă spectatorii sunt rugați să ajungă la BTarena (Sala Polivalentă) cel târziu la ora 18:00, pentru a evita aglomerația.

Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă va fi întreținută de un DJ care va avea în playlist mari hituri ale anilor ’80. Durata Discoteca ’80 Cluj 2019 va fi de aproximativ cinci ore.

Spectatorii care vor participa la show sunt rugați să respecte câteva reguli importante:

  • Accesul la Party Zone (în picioare, pe suprafața terenului de joc), respectiv accesul la locurile din tribune (locuri pe scaune) se va face pe porți separate, marcate corespunzător;
  • Din motive de siguranță, participanților care au bilete în tribune le este interzis accesul la Party Zone (pe suprafața terenului de joc);
  • Participanții la concert sunt rugați să țină cont de faptul că vor fi controlați la intrare și că accesul în BTarena (Sala Polivalentă) este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepția medicamentelor conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc, selfie stick, camere foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile), bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant / sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).