Motive pentru care să alegi vopseaua decorativă Rives

0

A devenit un adevărat trend ca să îți decorezi casa cu o vopsea decorativă de calitate în relief și este foarte bine că se întâmplă acest lucru, având în vedere că ne dorim din ce în ce mai tare ca să fim originali, să ne afirmăm unicitatea, atât prin modul în care ne îmbrăcăm, dar și prin modul în care ne amenajăm locuințele.

Scapă de banalitatea locuinței tale tip cu o vopsea decorativă

Dacă te-ai săturat ca să locuiești într-o casă cu pereți banali, zugrăviți cu o vopsea lavabilă albă, ternă, fără nicio personalitate, ce îți amintește mai degrabă de un spital, Rives este soluția la care trebuie să apelezi.

Cu o asemenea vopsea decorativă de provenință italiană în mod sigur o să poți conferi o notă de originalitate sporită spațiului în care trăiești.

Nu trebuie să fii nabab și să îți cumperi un palat, pentru a te simți ca un rege în casa ta.

Cu puțini bani și multă creativitate, aplicând pe pereții interiori ai căminului tău o vopsea decorativă 3D cu niște efecte cromatice fantastice, acest lucru devine posibil.

Cel mai grozav este faptul că, dacă ai timp și un pic de curaj, poți ca să devii propriu designer ai casei tale și să primești laudele familiei și prietenilor.

Internetul îți stă la dispoziție cu diverse tutoriale despre cum poți să o utilizezi ca să obții texturi uimitoare, cu ajutorul diverselor ustensile deloc costisitoare.

În plus, trebuie amintit că Rives este o vopsea italienească rezistentă la ultraviolete și la spălări repetate ale pereților, care o să arate ca în prima zi chiar și după 5 ani de la aplicare. Asta în cazul în care nu vrei să schimbi decorul cu un altul, după o vreme, dacă tot ai învățat ca să o pui pe pereți.

Vrei să pară că locuiești în altă casă, deși ea rămâne aceeași?

Folosește vopsea deco în modernizarea ei interioară!

Se știe că e mult mai ieftin ca să schimbi zugrăveala, decât mobila, așa că, de ce să nu experimentezi senzații vizuale inedite anual, să trăiești în noi și noi decoruri, mai ales că e la îndemâna ta să faci asta?

Rives este opțiunea ideală dacă îți dorești demult ca să te bucuri de o vopsea specială la un preț accesibil, care se poate aplica pe tencuială, dar și pe alte suprafețe (lemn, sticlă etc.), să fie în relief, dar și să aibă un aspect satinat, de marmura, de piatră ori de nisip.

Vopseaua deco 3D poate să imite cu succes faianța, de aceea se poate aplica inclusiv în bucătărie.

Îmbinând diverse vopsele decorative în aceeași încăpere poți ca să te joci abil cu efectele 3D oferite de ele și să creezi teritorii de poveste, în care să mixezi cu diverse ustensile efectul de piele de crocodil cu acela de piele de șarpe, scoarța de copac cu striații misterioase, ori să dai pereților interior un aspect de ziduri acoperite cu plăci din granit, marmura, faianță, ori chiar cu foi de tablă ultramoderniste. Posibilitățile sunt nelimitate.

Înainte de aplicarea vopselei decorative Rives, pereții trebuie curățați cu atenție, să se îndepărteze straturile vechi de vopsea, să se repare eventualele fisuri. În acest fel există siguranță că proiectul imaginat în materie de decorare interioară va începe să prindă conturul 3D visat.

Magazinele de specialitate fizice sau online oferă vopsea deco Rives de diferite tipuri. În showroom-uri se găsesc și panouri vopsite cu fiecare tip de vopsea decorativă 3D în parte, pentru ca potențialii clienți să poată alege în cunoștință de cauză pe acelea care le acoperă cel mai bine nevoile creative.