MOONLIGHT NAILS- cea mai inovativă tehnică de manichiură a momentului!

0

Vrei o manichiură în trend primăvara aceasta? Trebuie să încerci Moonlight Nails! Este cea mai inovativă tehnică de manichiură a momentului! Specialiștii de la Nail Art Professionals ne dezvăluie în ce constă această tehnică și care sunt avantajele ei!

Moonlight Nails este nu doar cea mai inovativă tehnică a momentului în materie de manichiură ci și un adevărat tratament pentru unghiile naturale, care poartă avantajele gelului și a ojei semipermanente. Specialiștii spun că este o tehnică de modelare a arhitecturii unghiei naturale fără pilă!

Ce benficii aduce tehnica MOONLIGHT NAILS?

Această tehnică protejează și întărește în primul rând unghia naturală, maschează orice imperfecțiune, reduce timpul de lucru și rezistă până la patru săptămâni! De asemenea, tehnica conferă un aspect proaspăt timp îndelungat, modelează structura unghiilor naturale fără a se folosi pila pentru unghii. În plus, aceasta poate înlocui gelul și oferă un luciu intens.

Pentru cine este potrivită această tehnică?

Pentru persoanele care au unghii casante, subțiri și fragile și doresc mascarea imperfecțiunilor. Oricine își dorește unghii perfecte și cu o rezistență mai bună decât a ojei semipermanente poate apela la această tehnică. Pe lângă toate acestea, tratamentul  Moonlight Nails este ideal pentru persoanele care nu au prea mult timp de petrecut la salon, serviciul fiind realizabil în doar câteva minute, acesta înlocuind toate lucrările de gel și pilirea ungiei.

Specialiștii de la Nail Art Professionals realizează acest tip de manichiură în saloanele din Cluj Napoca și Târgu Mureș, iar pentru partenerii din domeniul beauty oferă produse profesionale direct pe site-ul www.nailartprofessionals.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here