Modă masculină: cum obţii un look marinăresc

0

Un lucru e cert când vine vorba de marinari: reprezintă o categorie a bărbaților care întotdeauna fac femeile să suspine. De ce? Pentru că le cuceresc cu ținutele și alura lor, care indiferent dacă vor sau nu, sunt fashion, iar apoi le lasă suspinând cu dor, atunci când trebuie să plece într-o călătorie lungă pe mare. 

Indiferent că este vorba de un tricou cu mâneci lungi sau scurte, tricoul marinăresc este în vogă în această vară, cucerind cu siguranță orice doamnă sau domnișoară. Și este foarte ușor de integrat într-o combinație reușită.

Se asortează cu chinos, shorts, pantaloni din denim. Combinația este atrăgătoare și datorită contrastului dintre albastrusau bleumarin și alb.

Dacă nu vreți să purtați acest tricou, puteți alege să-l transformați într-un accesoriu cool, purtându-l pe umeri și cu mânecile înodate în față, peste un alt tricou.

tricoul cu dungi marinaresti  Cum să obții un look marinăresc tricoul cu dungi marinaresti

Blazerul marinăresc

Este ca un fel de sacou, ușor elegant care pare că îți îmbrățișează trupul. Nasturii pe o parte reprezintă tot farmecul acestui blazer, așa că mare atenție cum îi alegeți.

Pentru un look reușit, purtați-l cu pantaloni chinos și în calitate de accesoriu, ochelarii de soare care vă vor proteja totodată de razele dăunătoare. Bineînțeles, nuanțele recomandate rămân alb, albastru, bleumarin și derivatele lor. Se asortează foarte bune cu espadrile sau sandale.

blazer  Cum să obții un look marinăresc blazer1

citeşte mai mult pe fashion365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here