Moda din dormitor – ce lenjerii de pat disponibile la Finette te vor încânta în acest sezon

0

Există atât de multe recomandări în ceea ce privește amenajarea spațiilor de interior, despre cum să ții cont de armonia culorilor și echilibrul formelor. Însă puțini vorbesc despre cum să asortezi și lenjeria de pat în decorul din cameră. Impactul pe care acest set de textile îl are este unul major și are desigur influență asupra odihnei. Descoperă un univers al acestor seturi la finette.ro și alege ceva potrivit, pe gustul tău, perfect pentru acest sezon.

Moda de iarnă în materie de lenjerii de pat

În principiu, lenjeriile de pat din bumbac sunt potrivite oricând, fie vară, fie iarnă. Dacă ești genul de persoană care preferă extra căldură în zilele reci de iarnă, atunci o variantă mai potrivită ție poate fi despre lenjeriile pufoase, cocolino. Astfel de opțiuni le regăsești la www.finette.ro într-o varietate de opțiuni cromatic vorbind.

Mai ales pentru că iarna este acel sezon în care lenevești mai mult în pat, ai tendința de a te cuibări sub plapumă și îți faci un ritual al zilelor în care ai parte de maraton de filme, preferă o lenjerie de pat în care chiar să te simți bine.

Cromatic vorbind, culorile anului 2021 sunt galbenul și gri, așadar fie optezi pentru un astfel de mix, fie alegi una din aceste culori pentru lenjeria de pat. Nu sună rău deloc! Din punct de vedere al imprimeului sunt preferate mai ales cele cu note stelare, motive florale. Inspiră-te din categoria care îți este pe plac – moderne, florale, 3D, fosforescente, astfel de lenjerii sunt disponibile în eshop-ul finette.ro

Cuvertura nu trebuie să îți lipsească

Într-o cameră, starea de bine este dată și de simetrii. Nu te gândi că ai nevoie de așezare perfectă, la linie, a lucrurilor, însă contează destul de mult în ce măsură păstrezi ordinea. Camera poate arăta mereu mai organizată și bine pusă la punct, dacă pe timpul zilei patul este îmbrăcat în cuvertură. Aceasta are și rol practic, dar și estetic.

Vorbim despre nevoia de a acoperi patul și a-l proteja de praf, de a menține lenjeria de pat intactă. Practic este o alegere clasică am putea spune. Totuși în ritmul alert în care trăim obișnuim să nu dăm valoare unui astfel de set. Ce diferență poate fi dacă pui cuverturi de pat turcesti?

Estetic vorbind, acestea vor crea impresia de loc impecabil, pus la punct, deși efortul în acest sens este unul minim. Vei găsi tot la finette.ro astfel de țesături, care să te ajute să îți completezi dormitorul cu piese utile, de care chiar ai nevoie. Seturile de cuverturi includ și fețe de perne, un design unitar pentru toate piesele patului.

Costurile pentru astfel de textile înseamnă un mic efort pentru avantaje pe termen lung. Așadar, investește în calitatea acestor seturi. Învață despre cum să le alegi și cum să le întreții, din informațiile pe care le vei găsi la aceeași sursă. Până la urmă, odihna ta de 5 stele vine de la aceste țesături pe care alegi să îți îmbrace trupul noapte de noapte.  

Contact

0770 213 601 | comenzi@finette.ro