Moda de inspirație spaniolă, în trend vara aceasta! Vezi unde găsești cele mai frumoase ținute casual, office sau de seară

Vara aceasta se poartă outfit-urile de inspirație spaniolă! Fie că alegi ținute casual, office sau de seară, acest stil va fi mereu în trend. Vezi unde găsești cele mai potrivite haine pentru garderoba ta din acest sezon!

Ținute vaporoase pentru vacanță, sacouri și cămăși stilate pentru birou, pantaloni și bluze casual pentru o ieșire în oraș, sau rochii elegante pentru o seară de gală…pe toate le găsești în magazinul Dandara din Satu Mare! Cum vara aceasta sunt la modă outfit-urile de inspirație spaniolă, acest magazin îți va oferă o paletă largă de astfel de produse.

Sezonul acesta se poartă tot ce înseamnă culoare, eleganță și lejeritate. Alege ținute din materiale de calitate,confortabile, care să îți pună în valoare feminitatea.

Stilul, rafinamentul și eleganța ținutelor oferite de Dandara pot să satisfacă dorințele vestimentare ale multor categorii de femei, atât celor tinere cât și celor mai în vârstă.

În magazinul din Satu Mare veți găsi o linie exclusivistă de haine, oferite de Patricia Conde, actriță, prezentator TV și model spaniol.

Pentru a vă convinge de calitatea produselor, vizitați magazinul Dandara din incinta Shopping Plaza Satu Mare de pe strada Nicolae Golesc nr.43 sau site-ul www.dandara-shop.ro

Despre DANDARA

Brandul Dandara a fost creat în ideea de a răspunde nevoilor femeii moderne, pentru eleganță și naturalețe. Și-a consolidat poziția pe piața din Spania în anii 90, iar în prezent deține peste 100 de magazine în Spania și alte țări din Europa, precum și în Orientul Mijlociu și America.

Dandara este marca modei spaniole, care prin experiența cumulată atât în design, în alegerea țesăturilor pune la dispoziția clienților săi ultimele tendințe reinterpretate. Produsele sunt fabricate în principal în Spania și prezintă cu mândrie o etichetă unică pentru fiecare dintre ele, certificată de Confederația de modă din Spania.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular