Miss Universe Romania revine cu detalii din spatele competitiei! Dorina Chihaia ne povesteste despre experienta sa in Statele Unite

0

In urma selectiei nationale Miss Universe Romania 2019, organizata in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Universe in tara noastra, Dorina Chihaia a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Universe 2019.

Miss Universe, cea mai importanta si prestigioasa competitie internationala de frumusete, a fost  desfasurata la finalul anului trecut in Statele Unite ale Americii in perioada 28 noiembrie – 9 decembrie.

” Competitia este una foarte serioasa in care este necesara pregatirea intensa cu cel putin cateva luni inainte de marea finala. Totodata, suportul fanilor si a conationalilor joaca un rol foarte important ”- Dorina Chihaia, Miss Universe Romania.

Experienta de a reprezenta Romania in cadrul competitiei m-a facut sa ma simt mandra ca pot arata esenta tarii noastre – o tara plina de oameni capabili, cu ambitie si potential.

Pentru a castiga sau clasa pe un loc onorabil, reprezentanta trebuie antrenata ca pentru o olimpiada internationala, unde ii vor fi testate atat aptitudinile oratorice cat si prezenta artistica, mimica si puterea mesajului transmis publicului. Aceasta nu este o simpla competitie de frumusete unde este suficient sa fi atractiva din punct de vedere fizic.

Organizatia Miss Universe cauta o candidata completa si complexa in acelasi timp : inteligenta, eleganta, frumoasa, care stie sa se exprime elocvent in public si in fata camerelor. Dupa cum spunea si Lu Sierra, antrenoarea noastra din cadrul competitiei – Miss Universe trebuie sa fie potrivita pentru televiziune.

Marele meu dezavantaj a constat in faptul ca am intrat ultima in competitie, iar publicul nu a avut suficient timp sa ma cunoasca. Cu toate acestea, a fost o experienta foarte buna pentru care sunt recunoascatoare deoarece am iesit din zona mea de comfort, am avut curaj sa ma expun in fata publicului si am avut ocazia sa interactionez cu lideri de talie mondiala.

Titlul de Miss Universe Romania il voi folosi pentru a face cunoascuta frumusetea tarii si a culturii noastre in afara hotarelor. Insa cel mai mult, imi doresc sa ajut si sa inspir tinerii aflati la inceput de drum prin exemplul si experientele mele. Tot ceea ce am reusit sa realizez pana acum a fost facut prin propriile puteri, bazat pe obtinerea de-a lungul timpului a burselor de studii si prin multa munca. Daca eu am reusit in acest mod, si altii o pot face.

Activitatea mea de anul acesta va fi desfasurata atat in Romania cat si China, urmand sa plec la jumatatea acestei luni in Shanghai, dupa care revenind in primavara.