Misiune grea pentru juriul de la Comedy Cluj! Vezi ce filme trebuie să jurizeze

0
39

‘’Să mori în filme e ușor, să joci comedie e adevărata artă’’, e premiza de la care pornesc cei cinci membri ai juriului Festivalului Comedy Cluj 2015 în misiunea lor de a desemna cel mai bun film al celei de-a șaptea ediție. Scenarista Allegra Houston, actorii Kate O’Toole și Dorian Boguță și criticii de film James B. Evans și Neil Young au discutat, astăzi, cu jurnaliștii prezenți la conferință despre modul în care rezonează fiecare la filmele de comedie și care sunt principalele criterii de jurizare a filmelor din competiția Comedy Cluj 2015.

Cei cinci membri ai juriului se vor întâlni mâine seara pentru a stabili câștigătorii celei de-a șaptea ediții Comedy Cluj 2015 , care vor fi anunțate public în cadrul Galei de închidere, ce va avea loc sâmbătă seara, la cinematograful ‘’Florin Piersic’’, începând cu ora 19.00.

juriul Comedy Cluj 2015

Filmele care urmează să fie jurizate sunt Cei ce salvează lumea (r. Seng Tat Liew, 2014), Din motive inexplicabile (r. Gábor Reisz, 2014), Cerise (r. Jérôme Enrico, 2015), Cetățeanul (r. Jerzy Stuhr, 2014), Escroc de meserie (r. Ben Chessell, 2015), O schimbare de linie (r. Álvaro Fernández Armero, 2014), Pentru țară și Regină (r. John Boorman, 2014) și Otravă pentru șoareci (r. Konstantin Burov, 2014).

Premiile care se vor acorda în cadrul Festivalului Comedy Cluj 2015 sunt: Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu, Cea mai bună interpretare, Cel mai bun scurtmetraj independent și Cel mai bun scurtmetraj studențesc. Acestora li se alătură Premiul Publicului , stabilit în urma voturilor venite din partea spectatorilor. Tot în cadrul Galei va fi acordat actorului Peter O’Toole Premiul de Excelență in memoriam, premiul urmând să fie ridicat de către fiica acestuia, Kate O’Toole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here