Mihaela Gherman, cel mai tânăr și talentat Make-Up Artist din Satu Mare!

0

Mihaela Gherman este o tânară de doar 20 de ani, cu un viitor promițător în domeniul beauty. Machiajele realizate de ea transformă orice clientă într-o adevărată vedetă cu ajutorul tehnicilor și produselor profesionale.

Originară din județul Satu Mare, Mihaela Gherman a  absolvit cursurile de machiaj profesionist Andreea Vilau la Bucuresti. Pentru că vrea să se perfecționeze, în viitor își dorește să facă un curs de specializare la Paris.

m4

m3

“Mi-am descoperit această pasiune la vârsta de 14 ani, dar deși eu adopt un look mai natural, îmi place să realizez machiaje de seară extravagante și pretențioase, care îmi scot talentul în evidentă, dar în primul rând trăsăturile frumoaselor mele cliente.

Folosesc produse de înaltă calitate și must have-uri ale sezonului și mă documentez mereu despre ultimele tendințe în materie de make-up, atât din Europa cât și din America.” ne-a declarat Mihaela.

daiana1

Model:Daiana Feher

Make up artistul s-a specializat în machiajele de seară, elegante și strălucitoare, perfecte pentru evenimentele speciale la care participați.

Lucrările ei pot fi găsite pe pagina de facebook  accesând Mihaela Gherman Make-Up Artist.

m1

m5

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here