Micul dejun, aliatul sistemului imunitar

0

Micul dejun poate fi considerat un aliat al sistemului imunitar și în general al sănătății. Alimentele pe care le consumăm în prima parte a zilei sunt responsabile pentru asigurarea aportului de nutrienți esențiali necesari, care energizează organismul și contribuie la buna funcționare a acestuia. Micul dejun poate influența în mod pozitiv starea de sănătate, atât timp cât acesta include numeroase vitamine, minerale și antioxidanți care să dea un boost de energie și să susțină sistemul imunitar.

SanoVita, producător și distribuitor local de alimente de origine vegetală, a lansat două noi produse special concepute pentru a da gust dimineților și pentru a ajuta organismul să funcționeze corect.

Noul Musli ImunoPlus conține 16 ingrediente de bază atent selecționate, care prin conținutul de seleniu, vitamina B6, zinc, fibre și fier, susțin imunitatea încă de la prima masă a zilei.

Musli ImunoPlus îmbină beneficiile de sănătate cu cele nutriționale și gustul plăcut al ingredientelor selecționate (fulgi de ovăz, fulgi copți din grâu, fulgi copți din orz, semințe decojite de dovleac, semințe decojite de floarea soarelui, fulgi copți din hrișcă, stafide, curmale uscate cuburi, fructe uscate de goji, migdale, semințe de susan decorticat, semințe de cânepă decorticate, semințe de in, merișor infuzat cu suc de ananas (merișor, suc de ananas), fulgi din nucă de cocos).

În ceea ce privește sistemul digestiv, aportul necesar de fibre poate fi asigurat de noua Granola cu fructe, combinația ideală de musli crocant, migdale coapte și diverse fructe. Fiind bogată în fibre, ajută la îmbunătățirea digestiei, susține echilibrul florei intestinale și reglează nivelul de zahăr din sânge. Se remarcă prin gustul plăcut și textura crocantă. Conferă organismului energia necesară pe parcursul întregii zile.

Alimentația este doar o componentă a unui stil de viață echilibrat. Suplimentar, este important să acordăm atenție în egală măsură odihnei, activității fizice și sănătății emoționale. Toate aceste aspecte sunt interconectate și împreună contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și la o stare generală bună de sănătate.