Mergi mai repede in aglomeratie cu roata electrică

0

Roata electrică este una dintre cele mai utilizate dispozitive electromecanice care pot propulsa o bicicletă. Scopul  comenzii unei roți electrice pentru o bicicletă tradiţională,  este dorința de a avea mereu cu tine un vehicul, care este foarte ieftin de operat și nu necesită întreținere complexă. 

Bicicleta dotată cu o roată electrica Dream Whell, devine deosebit de relevanţă  în orașele mari, unde există un număr incredibil de ambuteiaje. Mașina în astfel de orașe devine nu un asistent, ci un inamic. O roată electrică pentru o bicicletă îţi va permite să scapi de aglomeraţie şi ambuteiaje și să nu pierzi mult timp pe drum, mai ales dacă te grăbeşti să ajungi la serviciu.

Pentru a-ţi transforma bicicleta obișnuită într-o formă modernizată de transport pentru oraș, sau într-o bicicletă electrică, poţi instala pur și simplu pe bicicleta ta o roată electrică, al cărei preț nu este foarte mare. Exista diferite opțiuni ale inch-ilor rotii pentru a crea orice bicicletă tradiţionale într-una electrică. 

Roata electrică este instalată în butucul roții din față sau din spate, după cum doreşte proprietarul bicicletei. De asemenea, este indicat să vezi toate modelele de roţi electrice posibile, să le compari caracteristicile, avantajele și dezavantajele. Pentru a nu căuta prin toate magazinele specializate o roată electrică pentru bicicletă ta, o poţi achiziţiona din magazinul online monkeyboard.ro. 

Roata electrică – caracteristici

Mulţi biciclişti îşi doresc să aibă acest tip de dispozitiv pentru transformarea bicicletei simple, tradiţionale, într-una electrică. În plus, magazinul online îţi poate livra dispozitivul direct la tine acasă. Spre exemplu, o roată electrice pentru bicicletă poate avea un motor cu o putere nominală de 36 V/240 W, o baterie de 36 V regenerabila care se încarcă în timp ce pedalezi, un display care îţi poate arăta viteza de deplasare, nivelul de încărcare al bateriei, kilometrii parcurşi, viteza cu care merge bicicleta. 

O roată electrică de bicicletă, care este creată cu o astfel de tehnologie, este perfectă pentru persoanele care doresc să aibă un vehicul electric personal și să cheltuiască cât mai puțini bani pe transport, precum şi cu un minim de efort. Roata electrică Dream Wheel îţi va permite să transformi rapid și fără probleme  o bicicletă într-un vehicul modern, în plus, și ecologic. Nu ai nevoie de o bicicletă nouă, ci poţi amplasa roata electrică pe roata bicicletei tale simple, tradiţionale. 

Nu este necesar să cumperi o bicicletă care costă aproape cât o maşină, pentru a merge rapid în traficul aglomerat. Cumpără roata electrică şi transformă-ţi bicicleta într-una înalt tehnologizata. Este rezistentă la apă în viața de zi cu zi. Poate fi permisă stropirea cu apă sau stropi de ploaie, iar pentru curățare poate fi folosită și o cantitate mică de apă rece. Hidroizolarea zilnică înseamnă că roata electrică poate fi stropită cu stropi mici de apă, dar nu poţi scufunda bicicleta în apă abundentă.