Maurice Munteanu: nu mai purtați ținute boho chic la festivaluri, există alte variante mai stylish!

0
Foto: Facebook Electric Castle

Prezent la Electric Castle, Maurice Munteanu ne-a acordat un interviu despre ținutele pe care ar trebui să le abordăm la un festival. Juratul de la emisiunea “Bravo, ai stil!” este de părere că îmbrăcămintea în stilul boho chic nu ar mai trebui să se regăsească la festivalurile din acest an.

Fashion editorul Elle Romania si juratul emisiunii “Bravo, ai stil!”, Maurice Munteanu este una dintre cele mai informate si documentate persoane atunci cand vine vorba despre moda. Pentru ca suntem in perioada festivalurilor, l-am intrebat cum anume ar trebui sa ne imbracam atunci cand participam la astfel de evenimente.

Stilul boho-chic nu mai este la modă!

Maurice este de parere ca in ultimii ani am vazut prea multe tinute in stil boho chic la festivaluri si in 2018 tinerele ar trebuie sa incerce si altceva.

“Sfatul meu este sa evitati sa plonjati foarte tare in tot ce inseamna zona de boho chic care mi se pare ca a fost mult prea exploatata. Cred ca sunt o multime de produse si accesorii alternative,mult mai ok si mai stylish decat acel boho chic care s-a tot interpretat si reinterpretat. Ma refer aici la excesul de franjuri, la palariile purtate intr-o anume maniera si multe exemple.

La festivalurile din acest an as prefera sa vad si alte trenduri. Sunt foarte multe variante care pot fi incercate.” ne-a declarant Maurice Munteanu.

Propunerile lui Maurice

“Anul acesta as merge pe tot ce inseamna derivate din trendurile care erau foarte cool in perioada anilor 90.

La Electric Castle, in cadrul proiectului Fashion Unplugged am prezentat si recomandat cateva piese vestimentare din aceasta zona, iar pe langa pelerinele colorate (in cazul in care ploua), se poarta foarte mult borsetele in toate marimile si formele.” a mai adaugat fashion editorul.