Măsuri speciale în saloanele de înfrumusețare! Ce reguli trebuie să respecți atunci când ai programare la manichiură

0

Saloanele de înfrumusețare s-au redeschis, însă au reguli bine stabilite pentru ca angajații și clienții să fie în siguranță. În cel mai bine cotat salon de manichiură din Cluj Napoca, sunt câteva reguli pe care toată lumea trebuie să respecte. Iată ce trebuie să știi dacă ai o programare!

Nail Art Exclusive Studio, unul dintre cele mai bune saloane de manichiură din Cluj Napoca, a reînceput activitatea cu publicul. Înainte de marea deschidere, angajații au avut grijă să pregătească totul în așa fel încât clienții să fie în siguranță pe timpul șederii în salon.

La intrarea în clădire s-au montat aparate de dezinfectat, personalul este informat in detaliu cu privire la prevenirea noului coronavirus si isi iau toate masurile de precautie.

De asemenea, fiecare incapere si suprafata din cadrul salonului va fi dezinfectata cu produse autorizate dupa fiecare client in parte, iar curatenia si siguranta sunt masurile mereu prezente in salon, acesta fiind igienizat si dezinfectat inainte de deschidere.

Angajatii isi primesc clientii doar echipati cu masti si manusi de unica folosinta, iar la check-in va fi monitorizata temperatura fiecarui oaspete, cat si a personalului.

Atunci cand ajung in salon, clientii trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

Daca nu ti-ai facut inca o programare, e timpul sa pui mana pe telefon! Locurile sunt limitate in saloanele Nail Art Professionals si de aceea e bine sa iti rezervi locul din timp!

Contact:  salon Cluj-Napoca: 0757671144
              salon Targu Mures: 0744854728