Măştile cu aur, noul trend în materie de înfrumuseţare

0
Foto: Pinterest

Vedetele din România încep să le facă concurenţă serioasă celor de la Hollywood, care ar cheltui adevărate averi pentru a se menţine tinere şi frumoase. Trucurile lor de frumuseţe nu se mai rezumă la simple creme antirid sau măşti cu produse naturale. Mai nou, îşi pun pe faţă aur de 24 de carate. Preţul nu e mic deloc, însă obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

Metode noi de înfrumuseţare au fost căutate din cele mai vechi timpuri. Cleopatra se spune că purta o mască de aur masiv pe timpul nopţii pentru a-şi păstra frumuseţea tenului. În vremurile moderne, acest truc s-ar traduce prin intervenţiile estetice minim invazive care dau strălucire pielii. De aceea, nu e de mirare că masca din aur de 24 de carate, care de curând a pătruns şi pe piaţa din România, e căutată pentru că oferă fix aceste beneficii în 20 de minute de la aplicare.

Dă strălucire tenului

“Beneficiul acestei proceduri este că masca poate fi efectuată chiar înainte de un eveniment, fiind total non-invazivă. Nu există nici un risc în apariţia echimozelor sau a edemelor. Multe vedete apelează la acest truc de frumuseţe înainte să apară pe covorul roşu. Şi asta pentru că machiajul se poate aplica imediat. Nu prea există contraindicaţii. Acestea sunt doar pentru persoane care dezvoltă alergie la aur. Masca este potrivită pentru orice tip de piele, indiferent de vârstă. A fost aplicată şi unei paciente de 16 ani, dar şi uneia de 70 de ani, fără nici un fel de probleme ulterioare” a declarat dr. Anca Maria Plăpcianu, medic dermatolog şi asistent universitar pentru click.ro

Aurul este metal preţios, cu un grad foarte ridicat de biocompatibilitate. El are rol antioxidant, antiinflamator şi antibacterian. Nanoparticulele de aur pătrund în piele, stimulează regenerarea celulară, o protejează împotriva radiaţiilor UVA şi UVB, conferindu-i o strălucire aparte, luptând totodată împotriva petelor hiperpigmentare. În plus, asigură netezirea ridurilor fine şi conferă un efect instant de lifting. Masca de aur este folosită şi pentru a trata numeroase afecţiuni dermatologice, cum sunt acneea sau cuperoza.

Paşii aplicării măştii

Această procedură cuprinde un întreg protocol, iar efectele de lifting, hidratare şi strălucire se instalează după 20 de minute, încă de la prima şedinţă. Tenul se demachiază, se aplică un gomaj cu produse tot cu particule din aur.

Află mai multe pe click.ro!