Masini de tocat carne pentru horeca

0

O masina tocat carne profesionala performanta pentru carmangerie este esentiala pentru a optimiza și garanta calitatea procesului de măcinare a carnii vrac. Folosirea unui echipament care mai da rateuri si nu are o productivitate mare poate compromite rezultatul final si poate discredita marca în fata clientilor, asadar, mare atentie la alegerea acestui utilaj horeca.

Taierea si tocarea carnii in macelarii necesita instrumente eficiente, capabile sa creasca productia si sa mentina calitatea produsului ce se prelucreaza la cote inalte. 

Importanta de a avea o masina de tocat carne de macelarie premium

Ca orice alt echipament, o masina de tocat carne profesionala este o investitie pentru afacerea ta. Din aceasta cauza, pentru a nu irosi resurse inutil, idealul este ca sa cumperi una provenind de la un brand care se bucura de notorietate printre vanzatori. fereste-te de echipamente no name.

Cei mai buni si cei mai traditionali furnizori de masini de tocat carne sunt preocupati de asigurarea sigurantei si calitatii produsului oferit clientilor. Apeleaza la produsele oferite de ei!

Marcile traditionale, pe langa faptul ca ofera o garantie sigura, sunt recomandabile si deoarece asa se pot gasi mai usor piese originale in cazul in care este nevoie de o inlocuire a unei componente a respectivului utilaj de tocat carne. In plus, se ofera mai multe puncte de asistenta tehnica in toata tara.

Cea mai buna masina de tocat carne pentru macelarii este aceea care are configuratii bune, dar, mai presus de orice este echipamentul profesional care raspunde in mod adecvat nevoilor unitatii tale comerciale.

Masina de tocat carne pentru macelari sau blander? 

Masina de tocat carne este termenul generic folosit de furnizorii de echipamente horeca, acest utilaj fiind destinat productiei la scara comerciala de carne macinata, tocata sau fragezita mecanic.

Desi specificatia tehnica este bine definita, in viata de zi cu zi multi oameni vorbesc despre categoria de masini de tocat carne in care includ si blenderele. 

Chiar daca unii se refera la o masina de tocat carne profesionala, la o cautare rapida pe Google pentru termenul „masina de tocat carne” vei observa ca se vor returna rezultate atat din sfera de masini de tocat casnice, cat si din aceaa de masini de tocat carne horeca. Pentru a nu face greseli in achizitionare, apeleaza la un distribuitor de astfel de echipamente cu experienta, precum este Conti Grup.

Asta deoarece fiecare bucatar si macelar stie ca eficienta productiei de preparate din carne tocata este legata indisolubil de echipamentele de prelucrare a carnii utilizate. 

Cum alegi o masina de tocat carne buna: criterii 

1. Dupa cantitatea de carne ce este necesar a fi macinata intr-o unitate de timp data

Cantitatea de carne pe care o vei macina poate determina tipul de masina pe care este bine ca sa o cumperi. Toate bucatariile horeca macina de obicei cantitati mari de carne pentru clienti. Ceea ce inseamna ca ar trebui ca sa iei un model cu mai multa putere, pentru un plus de productivitate. In concluzie, cauta un echipament profesional care poate face fata cu brio cantitatii de carne pe care bucataria ta doreste sa o prelucreze pe un schimb de lucru. 

2. Durabilitatea echipamentului si asigurarea garantiei

Tipul de masina de tocat pe care il comanzi pentru bucataria ta comerciala trebuie sa fie realizat din materiale rezistente pentru a-i asigura o functionare de lunga durata. Masina pe care o alegi trebuie, de asemenea, sa aiba accesorii si piese de calitate, pentru a putea rezista utilizarilor multiple, intensive. Toate masinile de tocat de la Conti Grup sunt fabricate din otel inoxidabil premium, care este puternic si rezistent la rugina. Indiferent de cea pe care o alegi din gama lor extinsa, echipamentul in cauza iti va permite ca sa te bucuri garantat de performanta pe care o va inregistra in momentul in care o vei pune la lucru. 

 3. Versatilitate in folosire

In timp ce rolul principal al masinilor de tocat este acela de a prelucra foarte bine carnea, unele au si diverse alte atasamente care sunt apte sa indeplineasca alte sarcini. Unele sunt echipate cu piese de umplut carnati si lame de diferite dimensiuni pentru a taia carnea in forme si dimensiuni specifice.  

4. Costul

Masinile de tocat carne profesionale vin in diferite game de pret, iar acestea depind strans de factorii de mai sus. Nu alege ca sa faci compromisuri in materie de calitate atunci cand optezi pentru o anume masina de prelucrat carne profesionala. 

Intra pe contigrup.ro ca sa alegi de acolo echipamentul horeca de acest gen potrivit pentru afacerea ta, pentru ca nu vei regreta!