Mască pentru ten gras, cu ingrediente din cămară!

0
Foto: Relivbeauty Care

Făină, lapte şi ulei de măsline – doar de aceste trei ingrediente ai nevoie pentru a obţine un ten luminos şi sănătos. Cu siguranţă, le ai şi tu în bucătărie.

După cum ştii, excesul de sebum favorizează apariţia unor probleme cutanate neplăcute, precum pori dilataţi, puncte negre sau coşuri. Aplicată regulat, masca pe care ţi-o propunem în continuare înlătură excesul de sebum, eliminând acneea.

Cum obţii masca pentru ten gras

Într-un bol, amestecă două linguri de făină cu două linguri de lapte până obţii un preparat nici foarte lichid, nici foarte dens. Adaugă apoi o linguriţă de ulei de măsline şi continuă să amesteci.

Înainte de aplicarea măştii, acoperă-ţi faţa cu un prosop călduţ pentru a deschide porii în mod natural. Aplică apoi masca pentru ten gras şi păstreaz-o pe faţă timp de 15-25 de minute. După scurgerea timpului, îndepărteaz-o cu apă călduţă efectuând totodată mişcări circulare uşoare.

Cum acţionează masca pentru ten gras

Masca pentru ten gras cu ingrediente din cămară este obţinută după reţeta bunicii şi favorizează tratarea acneei în mod natural, fără să agreseze şi fără să usuce pielea. Se aplică pe tipul de piele grasă sau sensibilă, care are nevoie de o bună hidratare. Această mască acţionează mai blând decât masca pe bază de argilă, cu toate acestea are proprietăţi similare acesteia din urmă.

vezi mai mult pe avantaje.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here