Mască cu miere și iaurt pentru un ten catifelat

0
Foto: valand.md

Dacă nu vrei să pierzi timpul în saloanele de înfrumusețare sau dacă vrei ca tenul tău să strălucească pentru un eveniment important, încearcă această mască de față cu miere și iaurt , pe care o poți prepara chiar la tine acasă. Efectele sunt spectaculoase!

Mască cu miere și iaurt pentru un ten catifelat

Masca de față cu miere și iaurt este una dintre cele mai eficiente pentru ten. Vestea bună este că ai nevoie de doar câteva ingrediente, pe care sigur și tu le ai în casă.

Proprietățile antiinflamatorii ale mierii sunt deja știute, ea fiind folosită deseori în tratamentele cosmetice, pentru calmarea iritațiilor pileii și multe alte probleme ale tenului.

„Mierea conţine o serie de vitamine, minerale, aminoacizi, enzime şi ceruri care îi dau o valoare terapeutică uriaşă. Enzimele din compoziţie stimulează procesele de sinteză a vitaminelor în organism, ajută la metabolizarea grăsimilor şi a proteinelor şi favorizează neutralizarea toxinelor şi a radicalilor liberi. Iar acizii organici ajută procesele de digestie”, subliniază biologul nutriţionist Livia Nena de la Bio Nutriliv din Bucureşti.

Află pe clickpentrufemei.ro cum se prepară masca!