Home / Beauty / Mărirea bustului cu silicoane, operație estetică la modă și în România

Mărirea bustului cu silicoane, operație estetică la modă și în România

Chirurgia estetică reprezintă o ramură medicală relativ nouă, dar cu o dezvoltare explozivă în ultimii ani, ce are drept scop îmbunătățirea formei corpului unei persoane la cerere. Unele dintre cele mai solicitate operații de acest gen sunt cele de mărire a sânilor cu silicoane.

Implanturile mamare reprezintă capsule speciale, cu un înveliș foarte rezistent, umplute cu o compoziție specială.

Acum se preferă prioritar implanturile cu conținut de gel siliconic, deoarece implanturile mamare cu soluție salină au anumite dezavantaje: nu este întotdeauna posibilă realizarea unei forme ideale a sânului, pielea se poate ridă în timp, iar lichidul de umplere se poate mișca liber în învelișul implantului.

Ultima generație de implanturi cu silicon a suferit o îmbunătățire evidentă, unele fiind garante chiar pe viață. Firmele fabricante cu notorietate internațională au început să utilizeze pentru umplerea capsulelor respective un gel special, dintr-un material mai ferm, așa încât nu se mai deformează cu timpul forma sânului.

Volumul implanturilor mamare este măsurat în mililitri. Cele mai solicitate sunt următoarele:

– 150 ml. – prima dimensiune;

– 300 ml. – a doua dimensiune;

– 450 ml. – a treia dimensiune.

Implanturi cu silicon au două forme de bază:

– rotundă, dând sânilor un aspect absolut natural, mai ușor de inserat;

– sub formă de lacrimă (anatomice); forma de picătură le dau un volum mai mare în partea inferioară, ceea ce imită mai bine sânul natural, însă operația este un pic mai dificilă.

De obicei, pentru un piept plat, se recomandă un implant în formă de picătură. În celelalte cazuri este mai bine a se folosi un implant rotund.

Întotdeauna medicul chirurg este acela care va decide.

Acest lucru nu înseamnă însă că viitoarea pacientă nu trebuie ca să se informeze foarte bine în prealabil cu privire la intervenția estetică pe care o va suferi, deoarece nu este vorba de o operație simplă.

Mai ales că informațiile se găsesc acum din abundență pe internet. În afară de asta, prietenele care deja au recurs la această modalitate de îmbunătățire a aspectului fizic îi pot da doritoarei răspunsuri la întrebările ce o frământă.

Dar esențiale vor rămâne întotdeauna sfaturile medicului chirurg plastic ales. Nu vă încăpățânați ca să luați singură decizia de a alege o dimensiune a implanturilor siliconice dacă vă doriți o operație reușită, pentru a nu apărea complicații nedorite precum:

–  întinderea, rotirea și coborârea implantului;

– prelungirea perioadei de convalescență;

– durerile de spate etc.

În cazul ivirii uneia dintre situațiile de mai sus, va fi nevoie de cele mai multe ori de o repetare a operației în scop corectiv, ceea ce va determina o suferință mare și costuri suplimentare.

About paginadelifestyle

Check Also

Ai nevoie de implant dentar? Iata de ce tomografia computerizata este esentiala in acest tratament!

In societatea de astazi, zambetul este un aspect foarte important, astfel incat o dantura sanatoasa ...