Maria Hanzu, fostă finalistă Miss Universe România 2017, reprezintă la Miss Europe World 2018

0
Foto: Facebook

Fosta finalistă Miss Universe România 2017, Maria Hanzu va reprezinta România la  Miss Europe World 2018, eveniment ce va avea loc în Liban. Tânăra are 20 de ani, 1.70 m înalțime și este născuta în Sibiu.

In urma selectiei nationale Miss Europe World Romania 2018, organizata zilele trecute in capitală de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Europe World in tara noastra, Maria Ioana Hanzu a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Europe World 2018, competitie care se va desfasura in acest an in Beirut- Liban, scrie Libertatea.ro

Maria a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Universe Romania 2017, vorbeste fluent limba engleza si este pasionata de lectura, sport si modeling. Ca si planuri de viitor Maria isi doreste sa termine facultatea de jurnalism si pe care o urmeaza in prezent si sa urmeze scoala de televiziune. In paralel Maria isi doreste sa castige cat mai multe competitii de frumusete. Maria este studenta urmand cursurile Facultatii de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

„Este o onoarea pentru mine sa reprezint Romania in competitia internationala de frumusete Miss Europe World 2018. Fiind prima mea experienta de acest gen, va fi o provocare pentru mine, avand sansa de a invata lucruri noi, de a-mi testa cunostintele si de a acumula o experienta extrem de valoroasa. Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovând România și turismul românesc in Liban, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul Miss Europe World 2018.

Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune”, a declarat Maria Ioana Hanzu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.