Manichiura roșie, mereu în trend de Crăciun! Cum să ai unghii perfecte de sărbători

0

Roșul este culoarea Crăciunului iar atunci când vine vorba de modă și frumusețe încercăm să îl includem în rutina noastră din această perioadă. Și în cazul serviciilor de manichiură culoarea roșie este cea mai apreciată de către clientele saloanelor. De aceea, cei de la Nail Art Professionals propun pentru sezonul acesta o serie de nuanțe de roșu, potrivite pentru sărbătorile de iarnă!

In decoratiunile de sarbatoare, in moda, dar si in frumusete, rosul este cea mai potrivita culoare in perioada festiva. In ceea ce priveste manichiura, anul acesta specialistii recomanda culorile clasice, iar rosul este evident unul dintre ele.

Pentru a le oferi clientelor o gama variata de nuante de rosu, in saloanele Nail Art Professionals a aparut o intreaga colectie festiva. Astfel, orice femeie isi va gasi nuanta preferata de rosu si in plus ii va putea adauga diverse accesorii.

Anul acesta in trend este nu doar simplitatea dar si personalizarea manichiurii cu mult sclipici, pigmenti stralucitori, folii de transfer sau alte accesorii festive. Toate acestea completeaza perfect orice nuanta de rosu, spun specialistii in nail art.

Dacă vrei și tu o manichiură perfectă de sărbători trebuie să urmezi aceste trenduri și dacă mai ai noroc poate găsești un loc liber pentru o programare la unul dintre saloanele Nail Art Professionals din Cluj Napoca sau Târgu Mureș.

Pentru mai multă inspirație și detalii despre produse de nail art intră pe www.nailartprofessionals.ro