MANICHIURA DE REVELION: nuanțe vibrante și accesorii strălucitoare pe unghii!

0

De Revelion se poartă strălucirea! Indiferent de locul în care îți vei petrece noaptea dintre ani, manichiura ta trebuie să fie impecabilă! Dacă îți place să ții pasul cu trendurile atunci trebui să știi exact ce se poartă anul acesta de sărbători.

Sărbătorile de iarnă ne duc cu gândul la nuanțe festive și multă strălucire. Exact asta se poartă și de Revelion. Este acea perioadă din an în care poți opta pentru o manichiură care să atragă toate privirile. Specialiștii spun că trebuie să încerci ceva WOW!

Nail Art Professionals propune pentru această perioadă o mulțime de nuanțe strălucitoare, mult glitter și o colecție impresionantă de accesorii decorative și pietre prețioase. Pe toate le poți pune pe unghiile tale dacă vrei o manichiură care să țină locul unor bijuterii.

Cu o manichiură în culorile sezonului (roșu, verde, albastru, mov sau orice altă nuanță strălucitoare), accesorizată cu perle, pietre prețioase sau adevărate bijuterii pe unghiile tale, sigur vei avea un look de invidiat!

Alege să ieși în evidență la petrecerea de Anul Nou! Inspiră-te de pe site-ul și paginile Nail Art Professionals și cere-i manichiuristei tale o manichiură cu adevărat de sărbătoare!