Manichiura de Crăciun: vezi cele mai frumoase modele realizate de specialiștii de la Nail Art Professionals!

0

Orice femeie își dorește un look special de sărbători. Un rol important îl au și unghiile, așa că de Crăciun și Revelion, specialiștii recomandă strălucire și multă culoare. Săptămâna aceasta, tehnicienii de la Nail Art Professionals au muncit din greu pentru a le oferi clientelor manichiura de sărbătoare în trend. Iată ce au ales clujencele!

Culorile Crăciunului se regăsesc și pe unghiile clujencelor! Specialiștii de la Nail Art Professionals au realizat în aceste zile cele mai frumoase modele de manichiură și ne-au dezvăluit care au fost preferințele clientelor.

Roșul rămâne în trend de Crăciun. Majoritatea clientelor salonului din Cluj Napoca au optat pentru această culoare pe unghii deoarce este reprezentrativ sărbătorilor de iarnă. De asemenea, albul a rămas în preferințele pasionatelor de frumos, iar nu puține au fost domnișoarele care au îndrăznit să încerce ceva nou. Astfel, la recomandarea tehnicienilor de la Nail Art Professionals, clientele au optat pentru o manichiură inspirată din ultima colecție vestimentară Dolce&Gabbana. Priviți imaginile de mai jos pentru a vă face o idee. Aceste modele se potrivesc perfect și pentru petrecerea de Revelion, așa că vă puteți inspira de aici!

GALERIE FOTO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.