Manichiura de Crăciun: roșul rămâne în trend! Vezi ce se mai poartă anul acesta de sărbători!

0

Doar câteva zile ne mai despart de sărbătorile de iarnă, iar noi vrem să vă dezvăluim tot ce se poartă în materie de frumusețe, astfel încât să arătați impecabil atât de Crăciun cât și de Revelion. În ceea ce privește manichiura, roșul rămâne în tendințe, dar avem și alte noutăți de prezentat! Vezi ce tip de manichiura se mai poartă în acest sezon!

Pentru a afla toate noutățile în materie de manichiură am apelat la specialiștii de la Nail Art Professionals. Ei vin cu noi propuneri interesante pentru sezonul de sărbători.

Roșul rămâne în trend

Roșul nu se va demoda niciodată atunci când vorbim de manichiură, iar de sărbători se poartă mai mult decât oricând! Anul acesta alege însă să decorezi puțin banalul roșu. Nail artiștii propun modele strălucitoare, cu slidere simpatice care aduc magia Crăciunului pe unghiile tale! Brazi, reni, Moș Crăciun și multe steluțe…toate se pot regăsi pe manichiura ta de sărbători! De asemenea, sigur nu vei trece neobservată cu unghiile decorate cu modele de pe puloverele călduroase de iarnă.

Nunațe superbe de iarnă

Dacă roșul nu este pe placul tău îți prezentăm alte nuanțe-vedetă în acest sezon. Colecția Winterland lansată de Nail Art Professionals cuprinde patru culori superbe de iarnă, numai bune pentru această perioadă. Aceste nuanțe te scot din anonimat în acest anotimp și se potrivesc oricărei ținute.

Holographic nails

Un nou trend apărut pe piața beauty este și “Holographic Dust”. Acest tip de manichiură arată spectaculos, oferind un joc de lumini și nuanțe în același timp. Strălucirea holografică este perfectă în sezonul de iarnă, mai ales acum în prag de sărbători.

Accesorii strălucitoare

Dacă vrei cu adevărat să ieși în evidență cu ajutorul manichiurii, trebuie să alegi să porți un accesoriu prețios. La saloanele marca Nail Art Professionals vei găsi o întreagă colecție de “Party Trinkets”. Aceste accesorii oferă o eleganță aparte unei ținute, iar dacă alegi să le porți la o petrecere de sărbători întreaga atenție se va focusa spre unghiile tale!

Pentru alte noutăți în materie de manichiură,produse, inspirații pentru modele și culori intră pe www.nailartprofessionals.ro

De asemenea, pe site-ul www.nailart-studio.ro vei găsi o galerie plină cu toate trendurile în materie de manichiură și bineînțeles date de contact pentru programări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here