„Mama mea găteşte mai bine” revine din 29 februarie la Prima TV. Încă te mai poți inscrie la emisiune.

0

Emisiunea culinară va avea un nou prezentator, interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira.

Competiţia culinară care a încins spiritele primăvara trecută, Mama mea găteşte mai bine revine din 29 februarie, la Prima TV, cu un nou sezon şi un nou prezentator,Valentin Sanfira.

Valentin (26 de ani), un cunoscut şi îndrăgit interpret de muzică populară, este cel mai tânăr solist profesionist dintr-un ansamblu folcloric din România. Pe lângă faptul că este un cântăreţ extrem de talentat, Valentin este şi un împătimit al gătitului, el participând în trecut şi la emisiunea Cireaşa de pe Tort.

„Îl ştiu pe Horia de la Cireaşa de pe Tort şi sunt extrem de încântat că am ajuns colegul lui la Mama mea găteşte mai bine şi că am şansa să lucrez alături de el şi de echipa minunată care produce această emisiune. Abia aştept să-i cunosc pe concurenţii din acest sezon şi să descopăr reţetele care le-au încântat copilăria.”

horia-virlan-platou

Maestrul bucătar Horia Vîrlan, care va analiza şi juriza prestaţiile concurenţilor din bucătăria emisiunii Mama mea găteşte mai bine, spune că se bucură că-l are alături pe Valentin şi că abia aşteaptă să descopere ce au învăţat tinerii de la mamele lor.

„Mă bucur că Valentin s-a alăturat echipei noastre şi sper ca împreună să descoperim cât mai mulţi tineri care au învăţat să gătească de la părinţii lor şi care pot spune cu mândrie: mama mea găteşte cel mai bine.”

627x0

Horia Vîrlan şi Valentin Sanfira sunt pregătiţi să dea startul noului sezon al emisiunii Mama mea găteşte mai bine şi îi aşteaptă pe concurenţi din 29 februarie, la Prima TV.

Înscrierile continuă! Detalii complete aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.