Makeup de festival: sclipici și cât mai multă culoare! Vezi exemple de la Tomorrowland!

0
108
Foto: facebook.com/tomorrowland

Tomorrowland este festivalul care dă trendurile pe toate planurile! Noi alegem să ne inspirăm pe partea de beauty de la cele mai stilate tinere care au participat la acest eveniment și vrem să vă arătăm ce se mai poartă în materie de makeup la festival!

Mult sclipici și cât mai multă culoare. Așa am putea descrie cele mai fresh trenduri în ceea ce privește machiajele de festival. Anul aceasta tinerele au ales să pună accentul pe fardurile colorate, glitter din belșug și câteva pietricele aplicate pe față, gât sau decolteu.

Festivalul este locul în care îți poți permite să experimentezi combinații inedite de produse și culori. Specialiștii în makeup spun că la festivalurile verii poți pune accentul atât pe machiajul ochiilor cât și pe cel al buzelor, în același timp. Niciodată nu este prea mult.

Alege să porți cât mai multe culori pe pleoape, adaugă glitter în diverse nuanțe și pune-ți un ruj într-o culoare vibrantă. Sigur vei atrage toate privirile, la fel cum au făcut-o și tinerele care au purtat cele mai cool machiaje la Tomorrowland!

GALERIE FOTO:

 

 

Sursa foto: Facebook Tomorrowland