Makeup artistii au decis: acestea sunt cele mai bune iluminatoare din lume!

0

Iluminatorul sau highliter-ul este unul dintre cele mai bine vândute produse de machiaj la ora actuală. Toate brandurile celebre au scos mai multe tipuri de iluminatoare, însă doar câteva s-au bucurat de un succes uriaș.

Makeup artiștii din întreaga lume recomandă câteva produse pentru iluminarea tenului. Iată care sunt cele mai bune highliter-e de pe piață!

FENTY BEAUTY – Killawatt Freestyle Highlighter
Acest highliter are o culoare aurie, iar produsul este considerat unul dintre cele mai bune, deoarece arată bine pe orice nuanță de ten, de la cea mai deschisă,chiar până la cea mai închisă culoare.

Anastasia Beverly Hills – Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit
Produsul conține 4 nuanțe de highliter, care se pot aplica separat dar si combinate împreună arată foarte bine. Make up artiști din întreaga lume folosesc acest produs și se declară foarte mulțumiți de el.

NARS – Highlighting Powder
Specialiștii spun că acest highliter pudră este perfect pentru un glow natural, deoarece nu este foarte sclipitor. Ei recomandă aplicarea acestui produs cu o pensulă pufoasă, pentru a obține o strălucire subtilă.

Yves Saint Laurent – Touche Éclat
Pe jumătate este un anticearcăn și pe altul este un highliter, produsul-minune de la YSL este cunoscut pentru faptul că luminează imediat orice zonă pe care o aplici și are un finish excelent.

URBAN DECAY – Naked Illuminated
Acest highliter completeză excelent un machiaj strălucitor. Cei de la Urban Decay au lansat mai multe iluminatoare până acum dar acesta se bucură de un mare succes.

Giorgio Armani Beauty – Fluid Sheer
Produsul de la Armani este un iluminator lichid care se poate aplica separat sau se poate mixa cu fondul de ten, pentru a crea un look glowy. Makeup artistii îl recomandă în orice caz.

BECCA – Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter
Acest iluminator conține nuanțe de roz care oferă o strălucire elegantă. În momentul de față este unul dintre cele mai bine vândute highliter-e din magazinele Sephora din România.

ColourPop – Super Shock Highlighter
Produsul nu este deloc costisitor, dar funcționează foarte bine, asta spun specialiștii despre highliterul de la ColourPop. În plus, toate recenziile de pe net sunt pozitive în ceea ce privește acest iluminator.

Dior – Diorskin Nude Luminizer Shimmering Glow Powder
Ilumiatorul de la Dior este apreciat pentru că arată diferit dar în același timp excelent pe orice nuanță de ten. Makeup artiștii îl folosesc pentru a crea machiaje elegante cu ajutorul acestuia.

Marc Jacobs Beauty – Dew Drops Coconut Gel Highlighter
Celebritățile adoră acest produs pentru că toate spun că arată foarte bine pe ten, respectiv în poze, pentru că oferă o strălucire naturală.

Stila – Heaven’s Hue Highlighter
Acest produs este de culoare violet, dar aplicat pe ten arată senzațional și luminează și revigorează pielea obosită.