Mădălina Ghenea s-a întors în România cu coada între picioare

0

Dezamăgită după eşecul amoros, Mădălina Ghenea şi-a făcut bagajele şi s-a întors în România. Actriţa a anunţat că va lua şi o pauză de pe reţelele de socializare, acolo unde până nu demult îşi trăia fără perdea relaţia de dragoste cu Philipp Plein. După ce designerul a şters toate urmele idilei cu Mădălina, olteanca a decis să se “ascundă” şi ea de ochii curioşilor, scrie click.ro

Mădălina Gheneea a trecut de la extaz la agonie în ultima lună. A avut 38 de zile de dragoste pătimaşă în care credea că a întâlnit bărbatul visurilor ei. vacanţe de vis, bijuterii scumpe, petreceri grandioase, la toate a fost olteanca martoră la braţul celebrului designer Philipp Plein, însă brusc totul s-a spulberat, cei doi s-au despărţit.

Românca a decis să se întoacă pentru puţin timp în ţara ei natală. Mădălina a ajuns noaptea trecută în România şi şi-a vizitat o bună pritenă, care recent a născut gemeni. Actriţa s-a fotografiat cu bebeluşii în braţe şi poza a ajuns pe reţelele de socializare.

madalina ghenea bebelusi

Chiar dacă a fost foarte activă în utlima perioadă, Mădălina a anunţat că va renunţa la toate conturile pe care le are în prezent pe reţelele de socialiazare.

“Dragii mei, voi lua o pauză de Instagram! Voi șterge aplicația din telefon, valabil şi pentru Facebook şi Twitter. Este prea multă ură! Vreau să le mulţumesc din suflet celor care mă susțin! Cu drag, Mădălina”, a scris ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.