Luxul regal oferit de cel mai bun hotel din lume. Cât costă o noapte de cazare la Oberoi Udaivilas

0

Hotelul Oberoi Udaivilas a fost declarat cel mai bun hotel din lume de către publicaţia Business Insider. Fără îndoială, este printre cele mai luxoase, dar şi exotice centre de cazare.

Complexul se află în Udaipur, în statul Rajasthan, şi a fost conceput sub forma unui palat indian. Oferă servicii de cea mai bună calitate, majordom privat, dar şi piscină privată. O noapte de cazare aici costă de la 350 dolari. Clienţii ajung aici cu o barcă privată, trimisă de hotel, care îi aduce pe Lacul Pichola. Ei vor fi uluiţi de opulenţa arhitecturii hotelului, inspirată de stilul palatelor tradiţionale din Rajasthan. Complexul are grădini şi detalii specifice arhitecturii indiene, cum sunt micile pavilioane şi domurile.


Camerele şi apartamentele sunt foarte spaţioase şi decorate cu obiecte tradiţionale indiene. Fiecare cameră are pat matrimonial, birou şi o zonă de relaxare, cu vedere deosebită, datorită geamurilor foarte mari.

Desigur, luxul este însoţit de tot confortul modern. Toate camerele au aer condiţionat, televizor LCD, DVD player şi sistem wi-fi. De asemenea, fiecare cameră are propriul ei majordom, oricând la dispoziţia clienţilor. Băile sunt complet din marmură, luxos decorate, cu o cadă mare în centru.

citeşte mai mult pe adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here