Look romantic pentru săptămâna iubirii!

0

Abia a trecut Valentine’s Day şi deja ne pregătim de Dragobete. Luna aceasta este plină de iubire iar look-ul nostru trebuie să fie pe măsură! Make Up Artistul Flavia Silaghi vine cu o propunere de machiaj pentru această perioadă.

Când ne gândim la romantism imediat gândul ne duce la culori precum roz sau roşu. De data aceasta rămânem la roz, dar nu în exces. Pentru un look cu adevărat chic, aveţi nevoie de farduri în tonuri de mov şi roz, un blush rose şi un ruj pe acelaşi ton. Puteţi opta şi pentru gene false pentru o privire cât mai dramatică.

Dacă nu aveți timp să treceți pe la    salon, am aflat pentru voi şi câteva  sfaturi pentru un look demn de  sărbătoarea dragostei. „Puteşi  încerca rujul roşu şi cu acel machiaj  retro, eyeliner cu ochi de pisică. De asemenea puteţi merge pe tonuri de burgundy care sunt foarte în ton în acest sezon, smokey eyes care nu se va demoda niciodată şi dacă vreţi un look natural puteţi să purtaţi no make up make up, este de asemenea foarte în tendinţe şi cu siguranţă veţi arăta fresh şi cât mai tinere.” a declarat Flavia Silaghi.

Autor:Silvia Cseh
Sursa:Flavia Silaghi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here