Logiscool Cluj-Napoca începe o nouă campanie de înscrieri la cursurile de programare

0

Logiscool România, lider în programe edu-tech pentru copii, reia cursurile in școli respectând toate normele epidemiologice dar păstrează și module în format online live, prin videoconferință, pentru cei care aleg să învețe online. Interactive și utile, cursurile Logiscool le vor oferi elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități și, astfel, de a avea acces la un viitor al digitalizării, indiferent de drumul pe care îl vor alege. Ghidați de instructori tineri și pasionați, elevii vor învăța cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.

Cursuri de programare pentru viitor 

Ce pregătește echipa Logiscool Cluj-Napoca pentru anul școlar 2020 – 2021? Cursurile de programare și robotică reîncep în sediile de pe Calea Dorobanților, nr. 14-16 și str. Primăverii nr. 28, pe data de 5 Octombrie, iar elevii pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online. 

Modulele se adresează copiilor și tinerilor între 7 și 17 de ani, în grupe de 6-9 cursanți, din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători. Lecțiile cu o durată de 90 de minute au loc o dată pe săptămână, online sau la sediul școlii, pe toată durata anului școlar. Prețul pentru un modul online este de 260 lei pe lună, iar pentru cursul susținut în sediul școlii este de 290 lei pe lună.

Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript,  C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare. În plus, elevii vor putea încerca și bazele dezvoltării în Virtual Reality (VR). Cursurile vor putea fi urmate și online live, prin videoconferință. Atât cursurile din sălile de clasă, cât și cele online îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația. 

Toți cei înscriși la cursurile Logiscool, fie în școli sau online, vor avea acces la materiale de suport – de la tutoriale video, la resurse educative – în cadrul platformei proprii de învățare Scoolcode.

Înainte de începerea cursurilor, părinții și copiii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor copiilor care nu s-au mai întâlnit cu domeniul și doresc să afle mai multe despre programare. 

Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul în care pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site, aici:

Logiscool pregătește pentru viitor zeci de mii de elevi

În perioada în care activitatea școlilor a fost suspendată, la cursurile online de programare oferite de Logiscool România s-au înscris peste 2.500 de elevi. În aceeași perioadă, profesorii și instructorii Logiscool au susținut peste 500 de ore gratuite demonstrative pentru copiii și tinerii din țară și diaspora. 

În total, în cei doi ani și jumătate de funcționare, Logiscool România a avut peste 20.000 de cursanți. 

Despre Logiscool

Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, aceasta numără deja 35 de școli de programare la nivel național.

Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 15 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 70.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.