Line Art, trendul momentului în materie de manichiură!

0

Unul dintre cele mai indragite trenduri ale acestui sezon, este de departe Line Art Design. Specialiștii ne îndeamnă să încercăm o manichiură cu aceste motive care pe cât sunt de fine, oferă o eleganță aparte.

Chipurile si siluetele minimaliste conturate prin linii simple sau curbate, descriu cel mai bine, o manichiura minimalista, dar plina de eleganta si stil, la mare cautare in aceasta toamna. Noul trend recomandat de specialiștii de la Nail Art Professionals este Line Art Design.

Pe cat de complexa pare, realizarea acestui design poate fi floare la urehe cu noile accesorii indragite de manichiuriste si cliente, sliderele.

Completeaza designul Line Art cu culori nude semitransparente sau cu nuante mai tari pe cateva unghii, de ce nu? Rezultatul va fi unul spectaculos.

Specialiștii de la Nail Art Professionals recomanda ojele semipermanente din gama PRO JELLY si bazele nude din gama GELIX.

Daca iti place sa pictezi, ai deja un atuu atunci cand vine vorba de Line Art Design. Poti contura foarte usor cu ajutorul gelului de pictura Paint Gel, imaginea pe care ti-o imaginezi. Astfel manichiura va fi speciala prin unicitatea sa.