Lidia Buble, făcută praf de fani după prestația de la Media Music Awards

0

Lidia Buble a fost certată din nou de fani. Aceștia i-au reproșat vedetei că nu are curajul să cânte live, iar ultimul ei show, cel de la Media Music Awards a fost catalogat drept unul “jalnic”. Nu este pentru prima dată când artista este luată la rost de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Lidia a fost criticată și după prestația de la SummerKiss Live Concerts.  

Și-a pregătit costumația, a învățat coregrafia, dar a dezamăgit cu prestația de la Media Music Awards.  Lidia Buble a fost din nou certată, de data acesta pentru că nu a cântat live și nu s-a prea descurcat cu playback-ul. Fanii i-au transmis mai multe mesaje prin care critică atitudinea vedetei de la MMA 2016.

“Păcat că ai cântat playback. Iar vestimentația chiar nu a avut efect. Mai ales că și tu tot în negru ai fost. Nu te-ai diferențiat de dansatoare. Păcat. Mă așteptam la mai mult de la tine”,

“Da tu de ce nu ai cantat live la mmw?? Toti au cantat ĺive in afară de tine”,

“Data viitoare când vrei sa canti, pune microfonul pe On. In locul tau, m-aș muta in Africa”,

“Sunt pictorita si tare invidioasa sunt pe tine, cum ar fi sa mimez si eu ca dau cu pensula si culmea mai castig si bani? cam asta ai facut tu aseara, ai mimat, ai dat de doua ori din fund, ai copiat ceva din Beyoncé, apoi te-ai dus cu buzuarul plin acasa!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani pe pagina de Facebook a Lidiei.

lidia-buble

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.