Lidia Buble, Dan Bălan şi Vama concertează la Zilele Clujului! Vezi ce alte activităţi vor mai avea loc!

Lidia Buble, Dan Bălan, trupele Vama şi Hara precum şi mulţi alţi artişti locali vor cânta anul acesta la Zilele Clujului. Pe lângă concerte, organizatorii au pregătit diverse activităţi pentru toate vârtsele. Zilele Clujului se desfăşoară în perioada 19-22 mai 2016.

Timp de patru zile Clujul va îmbrăca haine de sărbătoare. În centrul municipiului, în parcuri şi în cartiere vor avea loc diferite activităţi pregătite pentru toate vârstele şi preferinţele.

În ceea ce priveşte concertele, printre cei care vor urca pe scenă se numără Lidia Buble, Dan Bălan, Vama, Hara, dar şi tinerii artişti de la Voltaj Academy. Programul va fi completat de mulţi alţi artişti locali, urmând ca în ultima zi de sărbătoare, pe scena din Piaţa Unirii să aibă loc un adevărat regal folcloric cu interpreţi îndrăgiţi de toată ţara.

zilele clujului

JOI, 19 MAI

Startul evenimentelor va fi dat de Teatrul Național Cluj-Napoca cu spectacolul Sânziana și Pepelea de Vasile Alecsandri. Teatrul se mută în Piaţa Unirii, iar intrarea este liberă.

VINERI, 20 MAI

Pe toată durata zilei vor avea loc, pe str. Mihail Kogălniceanu, Festivalul Culinar Internaținal, Promenada Cărților, Târgul Meșterilor Populari Clujeni. EBS Kid’s Strythm deschide seara în Piața Unirii, spectacol urmat de concerte Lidia Buble, Ligia Hojda, Hara, Dan Bălan și Vama, în timp ce la Zidul Cetății vor avea loc reînscenări istorice. Tot în această zi vor avea loc concertele trupelor din concursul Jaxx Rock Battle, concertele live de jazz și blues din Piața Muzeului și cele de cover de pe str. Mihail Kogălniceanu.

Cel mai mare sincron de dans realizat vreodată în România reunește peste 2000 de tineri elevi și studenți din Cluj-Napocapentru a dansa cel mai cool colaj coregrafic creat de Koobic Fitness, partenerul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

SÂMBĂTĂ, 21 MAI

Pe toată durata zilei va avea loc Festivalul Culinar Internaținal. Festivalul Științei deschide ziua în Piața Unirii, spectacol urmat de Parada Zilelor Clujului și concerte, în timp ce la Zidul Cetății vor avea loc tabere antice și medievale întreaga zi. Vor avea loc performance-uri și alte activități artistice, creative și sportive.

Amintim aici și de Seara de Muzică Clasică din Piața Unirii.

DUMINICĂ, 22 MAI

Continuă Festivalul Culinar Internaținal, iar regalul folcloric celebrează pe toată durata ei ziua dedicată folclorului și tradițiilor ziua în Piața Unirii; au loc concertul Incognito și Târgul Meșterilor Populari Clujeni, în timp ce în Piața Muzeului se desfășoară un eveniment cultural dedicat Operei Triviata, de Giuseppe Verdi.

La Casino, concert de muzică clasică susținut de Young Famous Orchestra și dirijorul Vlad Agachi (in cadrul Photo Romania Festival), singurul Turnir Cavaleresc călare în Parcul Central și tur ghidat în Pădurea Hoia-Baciu. Seara, cei peste 10 km ai Someșului vor fi străbătuți de sfere luminoase.

Întreg programul poate fi consultat aici

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular